27/10 Tisdag - Galen dag...

Nog för att jag är extremt stresstålig person, men ibland undrar jag om ens gränser är till för att tänjas... ;-)

Dagen börajde hyfsat lugnt - fram till frukost vid 9 ungefär. Hade att göra, fullt upp med att jaga folk i telefon för att boka tider osv. Men efter frukost blev det komplett galet. En antsällningsintervju blev inbokat helt akut eftersom den var tvungen att fixas idag. Hjälper till med att plasta in kartor, vilket verkar vara flera hundra stycken... :-O lamineringsmaskinen är allt annat än snabb... antställningsintervjun tog sin lilla tid, vilket inkräktade på min lunch - dock hann jag äta på 10 minuter innan jag skulle iväg på en ekonomiutbildning för chefer och samordnare. Visade sig att jag slarvat bort kallelsen när jag städade mitt skrivbord förra veckan *skäms*. Som tur var skulle en till från mitt jobb iväg på samma kurs. Fick åka med han - och det var tur det för jag trodde vi skulle vara på kurs i SBH1, men icke - det var i Rådhuset. Snabbt iväg med ett sms till maken om att han inte alls skulle hämta mig kl 16 vid SBH1 - utan uppe på stan. Så börjar kursen - som jag trodde skulle sluta kl 16.00, men icke... den skulle hålla på till 16.40. Alltså fick jag vid första bästa bensträckare snabbt ringa till maken och ge honom nya instruktionen - han som inte alls klarar ändrade planer speciellt bra *fniss*. Dessutom ville jag att han skulle åka till Granngården för att köpa Groov 125 och Betfor till pållarna eftersom han ändå skulle få vänta på mig. Det var inte så populärt eftersom det kostade pengar... efter övertalning och övertygande om att jag skulle föra över pengar till hans konto så gick han med på att shoppa hästmat *pust*. Sedan kunde jag koncentrera mig på kursen. Dock var jag så speedad efter dagens stress att jag hade svårt att sitta stilla *fniss*.

Självklart drog ju kursen ut på tiden, men till sist så kunde jag stressa iväg till väntande make och full fart hemåt. Det var rätt skönt att gå ut i stallet och mocka ur stressen ur kroppen kan jag säga ;-).

Däremot så blev jag sedan grymt besviken - har sett fram emot en Ålandsresa under HELA hösten!!! Trodde den var inbokad till den 6-7/11 som vi bestämde i Orflamegänget i slutet av augusti. Ringde min gruppchef ikväll för att be henne boka in SPA åt mig på hemresan. Fick då reda på att att det INTE blir någon resa - har tydligen aldrig blivit bokad pga att någon fick för sig att det skulle blåsa för mycket nästa helg.

Och NÄR hade de tänkt tala om det för mig!!!! Så nu måste jag dra tillbaka min semester! Jag som verkligen är SÅ partysugen.... Frustrationens vågor stod höga..... Ringde till in syrra i England och beklagade mig ljudligt. Hon kom då med den smarta idén att jag ska med ut på krogen på lördag då hon ska ut på krogen. Någon kompis borde jag ha som kan hänga på.... Efter en stunds funderande - typ 3 sekunder - så nappade jag på idén. Har inte varit ute på typ 100 år - så det är verkligen dags.

Maken fick ett erbjudande han inte kunde säga nej till, att vara vår taxichauffför på lördag natt för att åka in och hämta mig och syrran i stan ;-). Så sover syrran över här i stället för på hotell i stan.

Lite längre fram på kvällen fick jag också tag på min kompis K som också nappade på idén om att göra stan osäker på lördag kväll - syrran ska ju träffa sina klasskompisar för att käka mat på kvällen - så jag och K ska roa oss själva ett tag - det blir dock nog inga som helst problem ;-)

Det enda som gick enligt planerna idag var Oktawias motion... M2 kom på utsatt tid och pållan blev iordninggjord för ett lite dressyrpass inne på ÖFK. Ridpasset gick rätt bra, Oktawia är i och för sig just nu en mycket känslig dam, lite grinig och så sätter hon vinterpäls. Då det var lite tjafs från damens sida emellanåt, men inte värre än att det gick att rida igenom och stundtals gick hon riktigt, riktigt bra. Men i pälssättningstider så är det OK för Oktawia att få vara lite motvalls ;-). M2 var nöjd med passet i alla fall.

Var hemma igen vid 21.15 tiden och pållan blev omskött och sedan serverades kvällsmaten. Kvällsrastade sedan vovvarna en sista vända, Lillan ville i alla fall inte vara ute då det var alldeles för kallt för hennes smak ;-). En riktig soffpotatis är hon....

Nu ska jag bara försöka få upp värmen efter att ha tillbringat kvällen i ett kallt ridhus och stall. Får nog ta Nalle till hjälp....

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0