17/8 Tisdag - Hemmakväll...

Idag har huvudvärken varit under kontroll. Har också försökt ta det lugnt och inte tänka på allt som jag behöver göra, egentligen ;-). När jag var klar på jobbet för dagen så blev det således raka spåret hem. Käkade mat som var kvar sedan igår så jag behövde inte laga mat heller. Tillbringade sedan en stund framför datorn där jag surfade runt och letade efter släktingar till Oktwia på polska sidorn. Hittade avkomma efter en syster... finns en adress också... hur som helst, tiden har en förmåga att försvinna fort när man fastnar vid datorn ;-).

Jag fick i alla fall lite nyttigt gjort idag. Det linne jag hade låg i kistan och som hamnat på mitt matsalsbord ett tag, blev åter placerat i kistan. Plockade sedan undan lite skräp och förpassade kassarna ner till soptunnan. Fick utnyttja vagnen jag har till mina vattendunkar för att få iväg soporna och tunnan blev full *harkel*. Tur att det är töming av soptunnorna på torsdag ialla fall... ;-).

När jag ändå var ute en sväng så passade jag på att kolla till pållarna i hagen. Allt var bra med dem. Kollade även till Prickan i sadelkammaren och gosade lite med kissungarna innan det var dags att gå in igen. 

Vid 20-snåret så gjorde jag iordning ett fotbad och så parkerade jag mig i soffan med fötterna i fotbadet och så kollade jag på kanal 9 resten av kvällen. Med fötterna i fotbadet så var jag tvungen att hålla mig i stillhet ett tag. Filade sedan fossingarna och målade naglarna i en av Oriflames nya nagellacksfärg, corallröd. Blev snyggt! :-).

Roligare än så här blev det inte idag. Nu ska jag snart förpassa mig till sängen i vettig tid för en gång skull ;-).

/Lizzie 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0