21/8 Lördag - Däckad...

Vaknade kl 6 av en sprängande huvudvärk... försökte somna om, men icke... huvudvärken blev bara värre och värre. Upp vid kl 8 och petade i mig Alvedon, som hjälpte föga. Värken hade placerat sig på höger sida av skallen ovanför ögat och drog ner i ansiktet på höger sida. Dessutom var jag lite lätt illamående. Placerade mig i soffan och har jag legat helt utslagen hela dagen. T kom vid 13.30 med migränmedicin för det var det enda alternativ som återstod.... Pillade i mig ett piller och låg sedan utslag på soffan fram till kl 17. Vaknade sedan till liv och mådde nästan som vanligt! Framför allt så orkade jag gå ut och vara ute en sväng. T körde med åkklipparen när jag kom ut och jag passade på att plocka upp lite äpplen.

Jag har hur mycket äpplen som helst i år, tyvärr så är det rönnbärsmal på alla träden... så det är miljoner med äpplen som ligger på backen... öste upp en kärra, sedan blev jag trött ;-). T grillade lite mat och så satt i ute och käkade innan vi tyckte att det var dags att gå in.

Känner av skallen lite nu under kvällen, så det blir soffan igen. Ingen ork till att göra nåt annat och jag vill inte få samma huvudvärk igen. Funderar på om jag helt plötsligt fått problem med migrän... blodtrycket var normalt i alla fall...

Så roligare än så här blir det inte idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0