7/8 Lördag - Inte bara jobb...

T var tidig idag - redan 9.30 dök han upp och serverade mig min frukost ute på altanen. Inte helt fel alls.

Under dagen idag så jobbade vi på lite sakta med min rustning. Jag rollade klart dörrarna, T slipade vardagsrumsdörren och de 3 dörrkarmarna som är i trapphallen på nedervåningen. Jag målade min byrå och alla lådorna första vändan. Det var lite pilligt och jag var sedan full med färg. Både jag och T var trötta idag så det blev några fikapauser under dagen ;-).

Jag gjorde i alla fall en insats med att rensa och städa ur mitt kylskåp. Hittade en del mysko saker längst in i kylskåpet *harkel* - när jag var klar så var det rent och fint i kylskåpet, men även rätt tomt...

Fram på em så orkade vi inte göra något mer i huset, utan vi åkte iväg til Essönsundrt för att T skulle hälsa på en kompis som var där och fiskade. Dock missade vi kompisen precis - fick alltså räcka med att titta på utsikten över de blå bergen....



På vägen hem så stannade vi till vid Willys och jag shoppade hem mat inför kommande arbetsvecka. Nu är det slut med semestervanorna när det gäller mathållningen ;-). Dags att börja laga matlådor igen...


När vi kom hem och jag fixat in maten så blev det en fika igen och vi satt ute eftersom det helt plötsligt blev rätt fint väder. Vilade en stund, men eftersom jag höll på att somna så var jag tvungen att röra på mig ;-). Fixade vatten till pållarna och var ute och kollade till dem ihagen. Oktawia fick välförtjänt vila idag.

Jag passade sedan på att gosa med Lisas kattungar en vända och till Lexis stora lycka fick hon vara med och gosa hon också... Kattbebisarna var inte lika förtjusta i Lexi som synes ;-)



Bäst att göra sig stor och ilsken inför "monsterschäfern"... ;-)



De två röda bebisarna är faktiskt tjejer - båda två! Det är ju extremt ovanligt med röda honkatter och nu har Lisa lyckats producera 2 stycken... de är i alla fall helt bedårande :-)



5 veckor kattunge - kan ju inte annat än vara urgullig :-)



Kvällen avslutades med att vi käkade lite ost och kex, till det blev det ett glas rött. Nu ska vi kolla på mördare okänd.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0