11/2 Torsdag - ridhuset

Eftersom jag bokat in M2 för ridning av Oktawia ikväll och då en timme senare än vanligt, så hann jag pyssla med lite annat innan det var dags för stallet.

Bland annat så städade jag hos kattungarna och tog ett par kort på de små busfröna. Kissungarna är nu 12 veckor gamla och i helgen kommer det komma ut en annons på dem. Bara att hålla tummarna att allihopa får nya små mattar och hussar som tar hand om dem :-)

De är hur fina som helst i alla fall <3







När fotograferingen var avklarad så bokade jag annonsen - så den är i tidningen på lördag och så ute på Internet ett antal dagar. Mamma Kajsa är ju en röd katt så hennes bebisar blir alltid röda, creme eller brunt/rött. Brukar ju vara lite eftertraktat så bara att avvakta och se om det är någon marknad för kattungarna.

Självklart så fastnade jag sedan en stund på FB, men till sist så var jag tvungen att slänga på mig stallkläderna och rusa ut i stallet och mocka i raketfart. Sedan in med pållan och göra iordning henne för ett dressyrpass inne på ÖFK. Var inne till kl 20.10 och gick runt med henne tills M2 dök upp. Hon hade varit på en föreläsning som drog ut på tiden, men det gjorde ju inget. Pållan blev ju framskrittad och klar under tiden ;-).

M2 fick jobba lite med Oktawia idag då hon satt lite fast i vänster sida, men till sist så lossnade det och ekipaget så mjukt och fint ut :-). M2 var nöjd med dagens ridpass och tyckte pållan hade skött sig kanonbra. Åkte sedan hem med lite lätt svettig pålla och gjorde klart allt för kvällen. Blev lite senre än vanligt så nu är jag rätt trött och bör nog förpassa mig till sängen med det snaraste ;-).

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Pettersson

Hej, jag är intresserad av att köpa en kattunge. Helst en hane. Jag bor i Granathens hus i Tysslinge. Du kan kontakta den här mejl adressen: [email protected], det är min dotters mail, för jag har ingen.

MVH

Ann-Britt

2010-02-15 @ 17:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0