18/2 Torsdag - snorigt...

Det funkade inte alls att sova bort den blivande förkylningen... ;-). Har idag ialla fall inte haft lika ont i halsen - nåt positivt. Däremot så kliar och rinner näsan *suck*.

Började dagen med Pulmicort (för att hålla förkylningsastman på stången)  och så Alvedon - har funkat rätt bra att jobba. Så länge jag inte har feber eller hostar ihjäl mig så funkar det att jobba.

Orkade till och med cykla upp på stan i snöovädret för att luncha i hop med kompisen MK, vi träffades på Shanghai där vi tillbringade en timme med att prata och äta en god lunch. Trevligt! :-) Sedan full fart tillbaka till jobbet där det var fullt ös.

Slutade lite tidigare idag också för att hinna till till ett planerat hovslagarbesök. Jag har ju en jobbmobil, och då har jag valt att ha min privata mobil avstängd på dagarna. Orkar inte hålla rätt på två mobiler ;-). Slog på min privata mobil på vägen hem... visade sig att hovis var dyngförkyld. Inte mycket att göra något åt, mer än önska "krya på dig". Och så får vi boka in ett nytt hovisbesök när hon är frisk.

Så när jag kom hem kunde jag ta det lugnt en stund innan jag gick ut och  mockade. Det var rätt skönt att slippa stressa med tanke på att jag har förkylning på gång. Jag hann till och med lägga mig och vila 30 minuter innan jag åkte in till ÖFK's årsmöte. Jag sitter ju i valberedningen så det kändes som om årsmötet var viktigt att vara med på. Kom hem vid 20.30 tiden igen och då var det bara att ge sig ut i snövädret och plocka in pållarna för kvällen. Det blåste rätt bra ute så pållarna ville gärna komma in.

Var klar med allt till kl 21 och hann alltså kolla på CSI Maimi från början. Det var ungefär det jag klarade av resten av kvällen. Sedan blev det mer Otrivin och så sängen...

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0