19/2 Fredag - Fredagsmyyys

Vilken mysig dag det varit idag... totalt snökaos... tur vi har jeep så vi kunde ta oss till jobbet ;-). Min lilla förkylning har inte försvunnit under natten... snarare tvärtom! Har i alla fall orkat hålla mig igång med hjälp av Alvedon, Strepsil och Otrivin.

På em var jag och maken på familjerådgivningen för 3:e och sista gången. Idag var det lugnt. Vi har kommit överens om hur vi vill ha vår framtid och vi är OK med den båda två. Terapeuten var glatt överraskad och han tyckte att vi kommit till rätt beslut, det som han ändå hade tänkt föreslå till oss - så det kändes bra.

Kommer bli stora förändringar framöver, men det kommer bli bra - för oss båda och vi är vid gott mod båda två :-).

När vi var klara vid familjerådgivningen så var det full fart tillbaka och jobba ett tag innan arbetsdagen var slut. Innan vi åkte hemåt i snön så blev det en tur in till Willys för att bunkra upp med mat inför helgen.

Sedan full fart hemåt i snöyran. Stora vägarna var bra plogade så det var inga problem att ta sig hem. Vi kom upp på gårdsplanen också och efter någon timme så var granneni full fart med att ploga :-). Egentligen har det nog inte kommit så mycket snö, men här ute så blåser det och drivorna blir rätt rejäla...

Jag fixade klart i stallet och så kom M2 kl 18 för att göra iordning pållan för ett ridpass inne på ÖFK. Jag var väldigt glad att M2 ville rida eftersom jag är så himla förkyld, mocka och fixa hästmaten är en sak, men rida något helt annat. I alla fall om det ska bli ordentligt gjort och det är INTE bra att anstränga sig när man har en förkylning i kroppen. Så jag agera pratsällskap och hästhållare inne i ridhuset eftersom grannen och en kompis till henne var med också. Oktawia var lite tjafsig att rida idag. Hon är väldigt koncentrerad på grannens pålla och har mycket svårt att koncentrera sig på ryttaren. Men till sist så fick M2 ordning på damen och det är jättebra träning för pållan att verkligen få jobba när hon helst av allt vill stå och lukta på en hästkompis ;-). Det som är lite trist är att det går inte att lasta Oktawia förrän grannen fått in sin häst i sin trailer. Det är precis som om Oktawia bara MÅSTE ha koll att allt är OK med grannens pålla innan Oktawia själv kan slappna av... nåja, det blir väl bättre så småningom.

Det gick bra att köra hemåt i snöyran och jag var hemma igen strax innan kl 21 så det blev inte så sent fredagsmys i ridhuset denna fredag ;-).

Höll däremot på att frysa halvt ihjäl innan jag var klar med pållan istallet, nu har vi -10 grader och det blir KALLT om händerna... funkar ju inge bra med vantar när man ska hålla på med hästutrustning. Skönt att det är några plusgrader i sadelkammaren i alla fall så man kan värma fingrarna på elementet ;-).

Har också hunnit rasta hundarna innan jag gick in för kvällen. Lexi tycker att det är vansinnigt kul med all snö... det tycker inte Lillan - men hängde med på buset en stund i alla fall.

Nu är jag klar med allt. Ska försöka kurera med förkylning med lite wiskey... kan ju hoppas det hjälper... för övrigt så blir det nog TV för resten av kvällen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0