29/8 Måndag - Åter arbetsdag

Vips så var helgen slut och det var åter arbetsdag. Full fart på jobbet hela dagen, och avslutade det hela med möte till kl 17.30 *pust*. För att inte Lillan skulle få vara själv allt för länge så åkte T ut direkt efter jobbet. Jag var ju inte hemma förräns kl 18 och då var det full fart. Bytte snabbt om till mer stallvänliga kläder och tog itu med mockningen. Det var fullt ös - medvetslös och på 40 min hade jag hunnit fixa mockningen, fixat vattenhinkarna, ställt kraftfoder och fått i mig själv något ätbart. Det gäller ju att vara effektivt när man har dåligt med tid ;-). Stallet var alltså klart när M1 och P kom vid 18.30-snåret.

Pållan blev iordninggjord för en tripp in till ridhuset och det var dressyrsadeln som gällde. Och vid 19-snåret klev pållan snällt in i trailern och vi kunde åka iväg. T hade roat sig med att plocka fallfrukt från gräsmattan, men var klar när vi for iväg så han följde med till Karlslund och vi gick en promis med vovvarna under tiden som M1 värmde upp pållan.

Idag så var Lexi på ett helt oregeligt humör, pep och gnällde och for som en yr höna i kopplet. T hade inte tålamod att "ta ner" henne, så vi fick byta hund och jag tog itu med lilla Lexi. Fick träna på att gå fot, stanna, sitta och ta kontakt med mig. Det tog ett bra tag innan hon hade coolat ner sig så pass mycket att det gick att gå normalt med den lilla bushunden, men till sist så gick det.

Efter promisen så åkte T och Lexi till lägenheten. Jag och Lillan förpassade oss till ridhuset och kollade in M1 och pållan. M1 tränade på övergångar idag, Oktawia såg fin ut, men M1 kände av ett viss motstånd hos pållan. Från läktaren så såg man att pållan knep med svansen emellanåt. Så úppenbarligen så spände hon sig utav någon anledning.

Ridpasset avslutades med avskrittning runt SM-banan och sedan var det full fart hemåt.

Väl hemma så blev pållan om händertagen som vanligt. Kvällsmaten blev sedan serverad och jag plockade undan alla prylarna innan jag var klar i stallet för kvällen.

Avslutar kvällen med en stunds soffhäng och jag ska nu kolla klart på CSI NY innan det är dags att inta sängen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0