15/12 Torsdag - ridpass...

Hade fullt upp på jobbet hela dagen, så T fixade Lillans besök hos Annalysen för rehab-träningen. Idag hade vi tid i alla fall ;-). Vid 17-snåret så var det i alla fall full fart hemåt och väl hemma blev det snabbt lite mat och så på med ridkläder. Fixade stallet och hästmaten innan pållarna blev inplockade från hagen. Oktawia blev iordningfixad för ett ridpass i ridhuset. Under så fixade T på trailern på bilen och vid 19.30-snåret så var vi på väg till ridhuset.

Kvällens ridpass gick bra. Först så var damen segare än segast och rörde sig knappt framåt. Men efter uppvärmning och jobb i trav där vi tränade på övergångar och skänkelvikning. Så fick det bli lite galoppjobb på en 8-volt med skrittövergång i mitten. Det tyckte Oktawia var lattjo lajbans och vaknade till liv. Jag kunde då koncentrera mig att jobba med sitsen och slappna av i stället för att driva som en galning. Det var kul och jag är mycket nöjd med kvällens ridpass.

Var hemma igen vid 21-snåret - alltså vettig tid ;-). Efter att pållan blivit omhändertagen, kvällsmaten serverad och alla prylar på rätt plats. Så avslutades kvällen med lite soffhäng.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0