22/12 Torsdag - Ridhuset...

Snöblaskigt väder var det när jag körde hem från jobbet. Inge skönt alls. T hade varit iväg med Lillan till rehab och lämnade av henne hos mig när de var klara. Så jag var hemma runt 17-snåret och planen för kvällen var ridhuset med pållan och M1.

Alltså var det bara att sätta fart när jag och Lillan kom hem. I dag hade också Oriflamevaror blivit levererade, så först fixade jag iordning beställningarna. Dessa ska med in till stan i morgon så det var bara att fixa klart allt. Drog sedan på mig stallkläderna och så full fart ut till stallet.

Fixade iordning mockningen och hästmaten. Fick klättra upp på höloftet för att slänga ner hö innan jag kunde fylla upp hästarnas höpåsar. Vattenhinkar diskades ur och så i med nytt vatten. Trailern hakades på bilen och så hann jag in i huset en snabb vända för att hämta lite mera kattmat till stallkatterna tills det att M1 och P dök upp vid 19-snåret.

Pållan blev iordningfixad för ett dressyrpass i ridhuset och snällt klev pållan sedan in i trailern och vi kunda åka. Som vanligt gick jag en liten promis med Lillan under tiden som M1 och Pållan värmde upp. Det var väldigt ruggigt ute och det duggregnade. Efter promisen blev det därför en tur till fiket där jag shoppade te och macka som medtogs till ridhuset.

Pållan fick jobba på idag också. Ridpasset gick ut på att rida runt damen i ridhuset och få henne att slappna av - för dagen ville hon gå i för hög form... Även lite övning på förvänd galopp - pållan tycker ju att det är lite svårare i ena varvet, men kämpade på duktigt.

Var hemma igen vid 21.30 tiden och sedvanligt kvällspyssel tog vid. När allt var klart i stallet så fick pållarna sin kvällsmat och jag själv kunde förpassa mig in i huset.

Jag och Lillan är nu parkerade i soffan och TV4:as nyheter får avsluta denna kväll.

Detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0