23/12 Fredag - dan för dan...

Visp så var det jul igen! Tycker inte alls det var länge sedan det senast var julafton ;-). Idag var det jobb i alla fall, men det var inte många själar på jobbet. Parkeringen såg helt bombhotad ut när jag skulle parkera bilen ;-).

Så här dagen för dan så var det också lugnt på jobbet och det var skönt som omväxling. Vid 14.45-snåret fick det i alla fall räcka med arbetsinsatsen och jag det var dags att tänka på hemfärd. Det var skönt att komma hem och det fortfarande var ljust ute. Hann också mocka och fixa hästmaten innan det blev mörkt.

När jag var klar så blev det lite pyssel i köket innan det var dags att fara till stan igen. Gjorde upp med T om att sammanstråla vid Willys för shopping av julmat och så träffades vi där.

Det blev alltså en vända in till stan för att shoppa julmat. Rätt skönt att åka till affärn lagom när alla andra var på väg hem - det var alltså inte speciellt mycket folk i affären och vi fick med oss allt som vi behövde.

Jag for hemåt med julmaten och T fortsatte till Marieberg - han mumlade om att shoppa julklappar till en viss person ;-).

På vägen hemåt så for jag förbi kyrkan och tände ljus på gravaran - hade shoppat med mig 5-dygns ljus så det kommer lysa fint på gravarna ett tag :-).

Resten av kvällen har jag pysslat med att stoppa in skinkan i ugnen, smaskat i mig chokladpraliner med körsbärslikör. Lite glögg har slunkit ner också. Snart är skinkan färdigbakad i ugnen och ska griljeras. Liten smakbit kommer det nog också bli innan det är dags att ta den närmare titt på kudden ;-)

Nu är det i alla fall dags att ta sig en sväng ut till stallet för att plocka in pållarna och kvällsmata dem. Så får det blir TV i väntan på julafton.

Så detta var allt för idag!

God Jul!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0