5/12 Måndag - hektisk dag...

Så var det måndag igen och fullt ös kan man lugnt säga. Späckat schema hela dagen och möten som avlöst varandra. Det sista mötet drog ut på tiden och inte förrän 17.45 kunde jag stämpla ut och påbörja färden hemåt. Var tvungen att stänna vid Ica Renomée och shoppa med lite kylskåpsvaror och bröd. Mycket folk var det i affären och jag var med andra ord hemma sent.

Min plan på att åka in till ridhuset la jag ner. Skulle ha kommit iväg väldigt sent till ridhuset och typ ridit klart mitt i natten. Så jag bestämde mig för att det fick bli aktiviteter på hemmaplan. Så efter att ha fått i mig lite mat drog jag på mig stallkläderna och gick ut till stallet.

Idag så var det ite kyligt ute och så blåste det. Docka inga problem att fixa stallsysslorna. Mockade, ströade, fixade vattenhinkarna och hästmaten. Så dags att plocka in pållarna, och jag gav mig ut i blåsten och mörkret för att leta rätt på pållarna.

Det visade sig dock inte bli så enkelt.... Oktawia och Bianca hade absolut ingen som helst lust att bli infångade. Istället så blev det bus i hagen på hög nivå  och när jag nästan blivit översprungen 3 gånger och de fortfarande kutade runt efter 15 minuter. Då fick det räcka. Uppenbarligen så var det hagbus som pållarna ville utöva. Jag och Lillan tog en liten promenad på 40 min i blåsten och när vi var tillbaka så var det i alla fall matdags för pållarna. Och den här gången så kom de i alla fall knatandes självmat - men så vankades det ju mat ;-).

Gjordei  alla fall en snabb koll av pållarna innan jag släckte stallet för kvällen och vi förpassade oss in i huset. Efter att ha varit ute i isblåsten så var jag som en isstod. Alltså värmde jag en stor mugg glögg och så blev det soffan och CSI på 5:an. Och roligare än så här blir det inte idag. Ska kolla klart på CSI, men sedan är det sängen. Är trött!!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0