6/12 Tisdag - Ridhuset

Idag har det varit mer än stressigt. Farit som en skållad råtta mellan olika möten :-O . Och så ska man hinna göra nåt mellan mötena.... vilket är svårt att få ihop. Trodde jag skulle ha em fri, men igår så blev det inbokat hastigt och lustigt. Som tur var kunde T åka hem och hämta Lillan på em och ta med henne till Rehab-träningen. Jag behövde inte tänka på att köra hem henne sedan eftersom han då hade fått vänta på mig i stan. Så när jag kom hem så var Lexi hemma hos mig istället för Lillan. Dock Lillan hem strax efter att jag kommit hem. T stannade över en fika innan han och Lexi for tillbaka till lägenheten.

Jag drog på mig underställ och stallkläder och så var det full fart ut till stallet. Dags att få ner stressnivån som jag jobbat upp under dagen. Lite mockning brukar ju göra susen - så även idag. Jag kom ut lite sent i stallet med tanke på att M1 var på ingång, men jag hann mocka Biancas box innan M1 kom, och så mockade jag klart Oktawias box under tiden som M1 fixade iordning pållan.

Vid 19.30 så var vi på plats i ridhuset och jag tog en liten promis med Lillan innan jag förpassade mig till ridhuset med te och macka för att få upp värmen. Det var lite småkyligt ute.

M1 jobbade på med övergångar och Oktawia var väl inte på sitt bästa humör om man säger så ;-). Inte asgrinig, men inte helt med på noterna i alla fall. Men som vanligt såg damen tämligen nöjd ut efter passet i alla fall ;-).

Var hemma igen strax efter 20.30 och pållan blev omhändertagen. Plockade undan prylarna och så fixade jag klart med hästarnas mat. Avslutade passet i stallet med att servera pållarna kvällsmaten och parkera trailern på sin plats.

Så in i husvärmen och jag missade bara första kvarten av dr House på 4:an. Så kvällen avslutades med lite soffhäng framför TV:n. Så detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0