1/1 2011 Nyårsdagen - Nytt år nytt liv :-)

Kunde sova lite längre idag tack vare att pållarna fick hö väldigt sent, när jag släppte ut dem vid 10-snåret så hade de fortfararande lite natthö kvar. När pållarna var ute och fått sin frukost så förpassade jag mig själv till soffan och kollade lite på TV. Tog det tämligen lugnt på fm tills det var dags att ge sig ut för att ge pållarna sitt em hö och mocka.

Det var inte så himla kallt idag - cirka 1 minusgrad, så efter det regn som kom i natt var min stallplan glashal... Dock blåste det rejält så det var inte alls speciellt skönt ute.

M1 och P kom vid 14.30-snåret och pållan blev iordninggjord för ett litet pass med hoppning. Trots ishalkan kom vi iväg med häst och trailer utan problem.

Under tiden som M1 värmde upp Oktawia så hjäpte jag P att bygga upp en liten serie med 2 hinder. Passet började sedan med att skritta och trava över bommar. Därefter travkrysshinder och sedan en serie med krysshindret och ett rättuppstående hinder. Ett galoppsprång mellan hindren,

Pållan hoppar krysset och ser nästa hinder - full fart :-)



För att få med hästen var jag tvungen att halshugga M1 ;-)



Efter hoppjobbet, vilket blev några få skutt eftersom det var ett tag som pållan hoppade. Så blev det lite jobb med att träna galoppfattningar, även träna på övergång inom galoppen. Det var jobbigt tyckte pållan, men kämpade på och på slutet så lyckades hon samla upp sig riktigt fint i galoppen och även fixade att göra bra ökningar efteråt.

Efter avslutat arbetspass för pållan så for vi hemåt igen. Var lagom hemma tills det var dags för pållarnas em-mat så det fick gå ut i hagen och käka. Jag fixade klart allt i stallet och sedan gick jag in och fixade lite ätbart åt mig. Var hungrig ;-).

Resten av kvällen kommer att kommer jag ta det lugnt och kolla lite på TV/slösurfa på datorn. Vad jag ska göra i morgon återstår att se :-)

Roligare än så här blev det inte idag :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0