20/1 Torsdag - Klubbmöte

Fullt ös på jobbet idag *pust* Hem med bussen. Kom hem kl 17.00. Oriflamevarorna stod på trappan, men jag hann inte packa upp dem. För jag skulle iväg på möte med fotoklubben Focus och det började kl 18.30. Vilket betyder att jag måste åka hemifrån kl 18.00.... Ni kan ju själva räkna ut hur min kväll såg ut ;-)

17.00 Hemma
17.05 En tallrik med fil och müsli intas framför datorn så jag kan kollla mail m.m.
17.15. Vattendunkarna fylls på med vatten samtidigt springer jag runt och fixar mat till katter, hunden och gör rent kattlådorna.
17.25 På med stallkläder
17.30 Ut till stallet och fram till kl 18.00 så mockade jag två boxar, gjorde rent två vattenhinkar. Fyllde 5 st höpåsar med totalt 13 kg hö. Ställde 0,5 kg betfor och 1,5 kg lucernpellets i blöt. Matade stallkatten.
18.00 In i huset och byte till kläder för att åka till stan, samtidigt kom T för att vara hundvakt.
18.05 Skrapar rutorna på bilen och åker till stan.
18.25 På plats i klubblokalen och kan nu pusta ut och titta på fina bilder resten av kvällen :-)
21.45 Hemma igen. T hade åkt vid 21-snåret. Är fotosugen efter kvällens möte så ut med kameran och den vackra fullmånen fick agera fotoobjekt!

Månen är helt magisk denna tid på året och lyser upp landskapet som en stor jätteficklampa :-)



Tur att jag får energi av månen ;-)

Kl 22.00 Ut i stallet och lägger upp hö, hänger upp vattenhinkarna och gör iordning resten av kraftfodret (havre, groov 125 och soja) som läggs i hästarnas krubbor. Skramlar runt ordentligt med maten så pållarna hör vad som är på gång. Mycket riktigt - när jag öppnar stalldörren ut till hagen så stor båda två där och väntar för att snällt kliva in i sina boxar. Snabb koll av pållarna och så släcks det i stallet.

Kl. 22.15 Klart med allt och går in i huset för sista gången denna kväll. Nu får katter och vovve klara sig för resten av kvällen/natten. Värmer saftglögg och så blir det lite soffhäng med datorn för att uppdatera bloggen och gå ner i varv ;-).

Det var allt för den här kvällen - jag är rätt bra på att vara effektiv i alla fall ;-)


/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0