8/8 Onsdag - Spöregn

Idag var jag verkligen hur trött som helst när jag skulle upp. Snosade några gånger innan jag kravlade mig ur sängen och lyckades ta mig till jobbet.

Planen var att jobba vanlig dag, men T hade hastigt blivit kallad till möte med sin arbetskonsulent och var helt förstörd efter mötet. Jag kollade upp lite saker åt honom och det visade sig att han behövde ta kontakt med sin handläggare på arbetsförmedlingen. Nu var den personen sjuk och få tag på någon per telefon funkade inte. Kollade med min chef och det funkade att jag flexade ut efter lunch för att följa med T till arbetsförmedlingen. T hämtade mig vid 13-snåret och så for vi iväg till AF. Där fick vi vänta i en timme innan vi fick träffa en handläggare. Vi förklarade att T's nuvarande arbetsgivare inte bryr sig om den utredning och rekommendationer som Arbetsförmedlingen gjort och lämnar. Handläggaren tyckte att saker och ting har skötts mycket märkligt. T fick råd över hur han ska gå vidare och så ska han rapportera till denna handläggaren tills det att den ordinarie är i tjänst igen. Handläggaren ska också ta kontakt med T's arbetskonsulent på hans jobb och fråga vad de håller på med egentligen.

Så drygt en timme tog samtalet och både T och jag var rätt trötta när vi kom därifrån... Besöket tog också så pass lång tid att det inte var någon idé att göra något vettigt på jobbet. Så jag hämtade bara mina prylar och så for jag hemåt.
 
Väl hemma så fixade jag lite ätbart och så tog jag itu med stallet. Självklart så börjadedet regna och jag plockade lite snabbt in pållarna. Fixade med mat och sandlådor till kittisarna. Hann också röja upp köket innan det var dags att haka på trailern Vid 18.30 kom M1 och P - dags för Oktawias motion och dagar som denna var det skönt att åka till ett ridhus.
 
Det regnade när vi lastade pållan och for iväg. Ju närmare vi kom ridhuset - desto mer regnade det. Lastade ur Oktawia i totalt spöregn och förpassade henne snabbt till ridhuset. Att ta en promenad med Lillan var uteslutet, utan vi förpassade oss också till ridhuset. Ute på terrängbanan var det tydligen några ekipage som haft terrängträning i spöregnet. Gänget avslutade sin träning i ridhuset och hästar, ryttare och tillhörande fotfolk såg ut som dränkta råttor. Det blev alltså rätt fullt med hästar i ridhuset och M1 fick koncentrera sig på rida runt och motionera pållan. Fast att befinna sig i ett ridhus fullt med andra ekipage är ju träning det också ;-).
 
Det regnade hela kvällen även om värsta hällregnet hade gett sig när det var dags att fara hemåt. Väl hemma så vidtog sedvanliga sysslor, pållan blev omhändertagen, Bianca kollades igenom, trailern mockades ur och alla prylar plockades iordning. Sist så serverades kvällsmaten innan jag själv förpassade mig in i huset. Eftersom jag var rätt trött i morse så blir det nu en kort stunds soffhäng och så isäng - målet är att komma isäng till 22-snåret - vilket är ovanligt tidigt för att vara mig ;-).
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0