18/2 Lördag - Ledig...

Första helgen sedan oktober som jag känner att jag verklige när LEDIG... Har ju hållit på med mitt uppsatsarbete sedan i början på oktober så det har ju varit full rulle hela vintern. Så när pållarna blivit utsläppta i hagen och fått sin frukost, placerade jag mig själv i soffan med frukost och kollade på frukost-TV. Jätteskönt att kunna ha soffhäng så här på en lördagmorgon utan att känna att jag var tvungen att snart ta itu med något. Dock blir jag ju rastlös efter ett tag, så vid 11-snåret var jag duschad, påklädd och i full fart med att fixa stallet. Det var ett riktigt skitväder ute idag, hade snöat på morgonen, men det övergick till snöblandat regn mellan varven. Fixa klart med allt i stallet och pållarna fick sin lunchmat innan jag själv förpassade mig in i huset för att käka lite lunch.

När lunchen var avklarad så var det dags för mig att åka in till ÖFK. Hade lite hastigt fått ett möte inbokat med valberedningen där jag ingår. Det är årsmöte med klubben om 2 veckor och det är lite turbulent i styrelsen och så här mycket jobb som valberedningen fått lägga ner på vårt arbete med att få ihop en bra styrelse, det har vi inte behövt göra tidigare. Men det blir nog bra så småningom :-).

Så vid 13-snåret sammanstrålade jag med övriga medlemmar i valberedningen. Vi var klara till 14.30 och då for jag vidare till min Gruppchef för Oriflame för att lämna av pengar för varar. Där blev jag kvar en timme innan jag for hemåt igen.

Var hemma igen vid 16-snåret. T var på plats då och det var dags att ta itu med aktivering för Oktawias del. Det värsta skitvädret hade gett sig och det var uppehåll i alla fall, men blåsigt.

Under tiden som jag gjorde iordning Oktawia så masserade jag igenom pållan, hon hade samma muskelbulle som igår, men fortfarande ingen reaktion över huvudtaget när jag klämde på den. Så på med sadeln och så blev det ett lugnt ridpass ute på gärdet. Till att börja med kände jag att muskelbullen rörde på sig när Oktawia rörde sitt högra framben framåt, men så helt plötsligt kändes ingenting och det kom inte tillbaka. När jag efter ridpasset masserade in arnica över pållan rygg och bog så var muskelbullen borta - mycket märkligt...

Eftersom det blåste isvindar ute så fick pållarna stå inne resten av kvällen. Em-höt serverades när jag pysslat klart med Oktawia och så var det dags att fixa mat till oss tvåbenta.

T och jag bakade pizza till middag - det smakade jättebra. Mätta och belåtna blev det sedan soffan och TV:n restan av kvällen. Däremot så avstod jag från att kolla på melodifestivalen - rena skräpet i mina öron - och det fick bli annat att kolla på. Vid 21-snåret var det dags att kravla sig ut i stallet en sista sväng för att kvällsmata pållarna och var lagom klar till 21.30 när Sherlock började på 1:an och äntligen något spännande att titta på :-). Det fick alltså bli Sherlock som avslutade min lördagkväll.

Roligare än så här blev det inte idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0