8/6 Fredag - En vanlig dag...

Snabbt tog den här arbetsveckan slut ;-). Det var fullspäckat schema på jobbet hela dagen, men kom ialla fall iväg från jobbet vid 16.30-snåret. Åkte iväg till Willys och där var det tämligen lugnt. Förmodligen var alla övriga stadsinnevånare ute och firade studenten... Alltså gick det smidigt att shoppa hem mat. Idag blev det lite storhandling, för helt plötsligt så hade väldigt många av mina skafferievaror tagit slut.

Var i alla fall hemma vid 17.30-snåret och T var på plats och höll på och grejade med sin bil. När matvarorna blivit instoppade i huset så fick det bli lite ätbart och så kaffe i trädgården. Lite lagomt skönt väder var det. Uppehåll, och lite halvsvalt men skönt i solen. Det ska ju regna under helgen så här gäller det att vara ute så mycket det går.

Vid 18.30 förpassade jag mig ut till stallet och fixade mockningen och pållarnas mat och vatten. Så småningom dök också M1 och P upp. Dags för pållans motion alltså. Planen för dagen var att åka in till ÖFK skutta små hinder. Vi hade tur med vädret och regnet höll sig borta, så när vi kom in till ÖFK kunde vi knalla ner till utebanan där det finns lite hindermaterial.

P fixade till passande övning för ekipaget av det material som stod på banan. Dagens övningar över hinder började sedan med skritt över bommar på marken och så trav över bommarna innan det var dags för skutt över hinder och en liten serie byggdes upp.

Oktawia tyckte att dagens övningar var skojsigt - skutta små hinder kan vara riktigt roligt och damen taggade till lite ;-)



Efter det roliga skuttpasset så var det dags att fara hemåt och en nöjd pålla klev snällt in i trailern.

Var hemma igen vid 21.30 och pållan blev sedanvanligt omhändertagen. Bianca kollades igenom och kvällsmaten serverades. Jag plockade sedan undan alla prylar, mockade ur trailern och parkerade den på sin plats. Min kväll avslutades sedan med lite soffhäng och TV-tittande och detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0