1/11 Torsdag - Gråtrist...

Så var det november - den grårtristaste månaden på hela året och dagen har varit gråtrist... känts som om dagsljuset höll sig borta fullständigt. Nu gäller det att hålla ut i mörkret tills det är dags att ta fram all adventsbelysning ;-).
 
Arbetsdagen försvann i ett navs och vid 16.30 blev jag hämtad av T. Vi åkte först till Willys och shoppade lite matvaror till helgen. Halva stan gjorde detsamma så det var lite halvhysteriskt i affären. Väl hemma så blev det snabbt lite mat och så drog jag på mig stallkläderna och gav mig ut till stallet och mockade i raketfart. Hann klart med allt i stallet till kl 18:30 när M1 och P dök upp. Oktawia fixades iordning för en tur till ridhuset och snart var vi på väg. T följde med in till ÖFK och vi tog en liten promis med vovvarna under tiden som M1 skrittade fram Oktawia.
 
Efter promisen for T och Lexi vidare till lägenheten. Lillan och jag förpassade oss in i ridhuset och kollade på ekipaget som jobbade på i ridhuset. Oktawia hade åsikter om att behöva röra på sig, men när hon väl kom igång så såg det helt OK ut. Det är det där att komma igång som är det jobbiga ;-). Vi var i alla fall nöjda efter dagens insats och pållan klev snällt in i trailern så vi kunde fara hemåt.
 
Väl hemma blev pållan omhändertagen som vanligt. Jag plockade undan alla prylar och mockade ur trailern. Lilla Bianca blev ompysslad innan jag till sist serverade pållarna kvällsmaten.
 
Var klar med allt i stallet strax innan kl 21 så idag hann jag in och parkera mig i soffan lagom tills det att Criminal minds började och detta får avsluta min kväll idag. Som en lite bonus kommer dock en lite bild på Söta Hedvik som igår hjälpte mig att plugga... ;-)
 
 
Detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0