15/11 Torsdag - Full rulle...

Trodde jag skulle få en lugn dag på jobbet idag eftersom ett 4 timmar långt möte blivit inställt, men icke. På nåt sätt så sprutar det in saker som ska göras eller förberedas. När det var dags för lunch så käkade jag snabbt och så tog jag en promis för att få lite dagsljus. Det var himla skönt och gjorde att jag orkade med även eftermiddagens hektiska tempo. Åkte med T hem även idag och var hemma vid 17-snåret.
 
Fixade iordning mat till mig och T. Efter att fått i mig mat och kaffe så återfick jag förnyade krafter. Alltså på med stallkläderna och så full fart ut till stallet. Fixade iordning mockningen och hästarnas mat och vatten. Pållarna plockades in i stallet. T och Lexi for vidare till lägenheten och jag satte mig en stund vid datorn och rättade min inlämningsuppgift. En kollega har under dagen tagit sig tid och korrekturläst min inlämningsuppgift och det var välbehövligt ;-). Var snart klar med rättningen och det känns jätteskönt att vara klar med inlämningsuppgiften i väldigt god tid före inlämningsdagen :-).
 
Vid 19-snåret kom M1 och P. Dags för en tur till ridhuset med pållan och när pållan var iordninggjord så for vi iväg. Som vanligt tog jag en promis med Lillan under tiden som M1 värmde upp pållan. Efter promisen förpassade vi oss in i ridhuset. Oktawia skötte sig rätt bra idag, inte allt för arg - även om bjudningen skulle kunna ha varit bättre ;-). Vid 20.30-snåret så var M1 och pållan klara med dagens ridpass och damen klev snällt in i trailer. Vi for hemåt och väl hemma blev pållan sedvanligt omhändertagen. Plockade sedan undan alla prylar och så serverades kvällsmaten till pållarna.
 
Full fart in i huset och jag parkerade mig i soffan. Missade början av Criminal minds, men kvällen får nu avslutas med det som jag hinner se av kvällens avsnitt. Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0