4/4 Torsdag - Trötter...

Arbetskonferensen fortsatte med mitt arbetsgäng även idag. Intensiv förmiddag med kreativa diskussion som avslutades med lunch. Sedan full fart tillbaka till jobbet och eftermiddagen tillbringades med ett arbetsmöte. Vid 16.30-snåret så var det full fart hemåt och när jag kom hem så satt T och njöt av solen. Pållarna hade fått sin em-mat och Lillan låg också och njöt av solen. Nu är vovven nöjd - äntligen varm sol ;-). Alltså placerade jag mig också i solen en stund :-).
 
T undrade ifall jag ville hänga med ut till Marieberg en sväng och eftersom jag behövde åka till Rusta en sväng så hängde jag på. Framför allt kände jag mig hur trött som helst och ta itu med något hushållsgöromål orkade jag i alla fall inte. Jag var alltså inte speciellt svårövertalad, jag och Lillan hoppade snabbt in i bilen. Eftersom jag var skittrött fick T köra. Det blev en sväng in på Apoteket, shoppade lite mat på Willys och så shoppade jag rengöringsproduktrer och hygienprodukte på Rusta. Även en snygg vaxduk fick följa med hem. Kommer bli fin på trädgårdsbordet när det väl är dags.
 
Väl hemma igen så tog jag itu med stallfixet. Mockade, T slängde ner hö åt mig och jag gjorde klart allt innan det var dags att plocka in pållarna.  Det visade sig inte bli det lättaste.... Pållarna hade fått syn på nåt monster och drog runt i hagen med svansarna rakt upp och lät som drakar! Tror damerna minsann utnyttjade situationen för att få bralla rejält. Ponnyn galopperade så fort hon bara kunde och bockade som en galning. Det ser urkul ut när en liten shettis pysslar med dylika övningar. Även Oktawia brallade som en galning - det var bensprattel på nivå!! Jag blev tämligen nervös av brallandet eftersom det är onödigt Oktawia skadar sig ytterligare. Dock syntes det inte mycket av någon orenhet när hon fräste runt i hagen. Nu blir det klinik på måndag i vilket fall som helst. Då detta med att vara fräsch och ofräsch omvartannat har ju pågått ett tag och nu ska detta kollas upp.
 
Efter mycket om och men så gick Oktawia med på att bli infångad och följde snällt med in i stallet. Pysslade om busfröna en stund. Båda pållarna blev av med lite päls ;-). T och Lexi for vidare till lägenheten och när jag pysslat klart i stallet så förpassade jag mig in i huset. Planen är nu att titta på lite nyheter på TV4:a, men så trött som jag är så är det frågan hur länge jag orkar hålla mig uppe...
 
Så roligare än så här blir det inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0