26/2 Tisdag - Årsmöte....

Det var kallt på morgonen när jag knallade iväg till jobbet, dock var gårddagens dimma borta... Under tiden som jag väntade på min länsbuss så kunde jag spana in en vacker och kall soluppgång :-)
 
 
Bussen kom i tid i alla fall så jag behövde inte stå och frysa speciellt många minuter ;-).
 
Arbetsdagen försvann som vanligt snabbt. Dock var jag ledig en stund mitt på dagen då jag hade ett läkarbesök inplanerat med min neurlogläkare. Jag har börjat känna av min neuralgi. Läkaren var konfunderad över mina symtom - tydligen är det svårt med atypisk trigeminusneuralgi som är den diagnosen jag fått tidigare. Så min nuvarande läkare vill nu göra en stor utredning för att verkligen få reda på vad det är jag lider av. Om någon månad är det dags att göra en magnetröntgen av min skalle i alla fall. Den CT skalle jag gjort tidigare visade inga konstigheter, men tydligen behövs en MR också allstå. Min läkare ska också återkomma med ett intyg som jag kan bifoga min klagomålsanmälan på grannkenneln. Det är hyfsat tyst nu, men så fort en hund är ute så skäller den - mycket märkligt egentligen... alla andra grannar som har hundar lyckas ju ha sina hundar ute utan att de skäller... nåt fel med uppfostran där måntro...
 
Efter läkarbesöket var jag åter på jobbet, men kände mig helt slut. Läkarbesöket tog ju en timme och det var tusen frågor och det är inte helt lätt att beskriva hur en smärta känns... Så det var skönt att stämpla ut vid 16-snåret och bli hämtad av T.
 
T var inbokad som hundvakt för kvällen. Min plan för kvällen innebar nämligen ett årsmöte med ÖFK. Efter lite mat och kaffe tog jag alltså itu med mockningen och fixade iordning pållarnas käk. Skönt att få allt klart innan det var dags att åka. Mötet började vid 19-snåret och det blev sluten röstning när vi kom till punkten om val av ledamöter till styrelsen. Tog lite tid med att samla in alla röstninglappar och räkna röster, men vi fick ju fika under tiden :-). Mötet var klart strax innan kl 21 och efter att skjutsat hem kamrat KN var det full fart hemåt. T hade varit kvar fram till 20.30 så en liten stund fick Lillan vara själv hemma då jag kom strax efter 21-snåret. Vi tog en sväng ut till stallet för att hämta in och mata pållarna. Snabb koll att allt var bra med dem och Lillan blev kvällsrastad innan vi förpassade oss in till huset.
 
Nu får det bli lite nyheter på TV4 som får avsluta in kväll.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0