9/8 Lördag

Idag blev det städning av huset. När man har hantverkare springer runt i huset så blir det ju som det blir, framför allt vid arbete med skorsten ;-).

Så fm städade vi, det tar ett tag. Tycker inte vi har så himla stort hus, men det är plocket som tar tid. Att plocka undan skräp och prylar som utav någon outgrundlig anledning ligger på "fel" plats. När vi var klara så åkte maken till skogs för att kolla om kantarellerna hade växt till sig.

Hemma själv tog jag det lugnt, ringde och pratade med min systerdotter en stund. Sedan så satt jag och surfade runt och kollade på spisfläktar, men hittade inget som jag gillade.

När maken kom hem så hade han en lite kantareller med sig hem :-)



Dessa är nu ikväll rensade och uppätna av maken ;-). Kantareller är jättegott, men tyvärr får jag ont i magen av dem :-(.

På em så hjälpte maken mig med att sätta upp mina boxskyltar som kom igår - de blev jättebra!

  Oktawia skylt       Sabinas skylt

Maken har också målat konsollerna till dörrtaket, konsollerna har han tillverkat själv. De är lite längre än de vi hade tidigare och förhoppningsvis så ska vi slippa få en "isbula" på nedersta trappsteget nu.



Dagen avslutade med att jag körde ett pass tömkörning med Oktawia. Värmde upp genom att gå slingan runt vårt hus, upp och ner för backen, i 10 min. Sedan blev det serpentinbågar och 8-volt nere vid vändplanen, jobbade pållan först i skritt och sedan i trav. Oktawia var lite okoncentrerad i början, men det släppte och hon blev mer fokuserad på mig. Testade att rygga henne för tömmen, och det kunde hon. Backade klockrent för varje tömtag så jag börjar bli mer och mer övertygad om att damen är inkörd. Måste testa det någon dag.

Tömkörde i 40 min, avslutade passet med att skritta vår gata och en bit på allmän väg. Kunde gå hem med en lugn och harmonisk pålla.

Nu ska vi äta lite blåbärskaka och titta på någon film - om det finns nåt att titta på när det gäller TV-program en lördag kväll.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0