20/11 Onsdag - Föreläsning

I kväll har jag varit på en friskvårdsaktivitet i form av föreläsning av Previa. "Plötsligt så händer det" handlar om åldrandet mellan 20-50 år. Första delen av föreläsningen gick igenom de fysiologiska orsakerna till åldrandet och lite vad man kan göra. Andra delen bestod i vad man kan göra själv för att inte bli gammal i förtid. Vad är hälsa osv. För att ha bra hälsa så är det ju som vanligt, man ska vara noga med vad man stoppar i sig, motionera och sova ordentligt. 
 
Låter väldigt enkelt, men i grova lag så är det så enkelt. Sitt DNA och kön kan man inte styra över, men man kan förändra sina vanor (eller om det nu är ovanor). Vissa saker är bättre att stoppa i sig än andra beroende på vilka eventuella problem man kan ha. Föreläsaren poängterade också att man ska ge varandra beröm, för man mår bra utav att  få beröm. Och för att få så måste man ge :-).

Det var i alla fall en helt OK förläsning så här mitt i mörkaste november :-). Bra att få sig en påminnelse om att det inte blir bättre av att gnälla ;-)

Kom hem strax efter kl 20 så jag har hunnit med att gosa med kattungarna och idag kan jag göra Nalles fanclub nöjd ;-)


Nalle blev så glad när jag kom in i sadelkammaren och vill komma upp och gosa :-)




Men han var inte gosesjuk speciellt länge utan fördrog att busa och då kolla vad som var i botten på pållarnas mathinkar ;-)



Kan upplysa er kära läsare om att kissungarna har haft "High life" under dagen *harkel*


 

De hade upptäckt en påse med örontops som jag lite ovarsamt lämnat framme....



Påsen hade blivit slaktad, om man säger så...



När jag var i sadelkammaren så fick dörren vara lite öppen och Kayo fick spana lite på kissarna. Idag vågade Nalle nästan gå fram och hälsa på Kayo...
 



Silver var modigare och vågade gå ända fram och nosa på Kayo, medan Grå/vit inte var lika tuff.



Kayo vill SÅ gärna hoppa in och leka (lite väl hårdhänt) med kissarna ;-)



Det var allt för idag. Nu ska jag gå och sova min skönhetssömn. Sömnen är ju viktigt för att mota åldrandet framför sig, så det är bäst man hoppas i säng illa kvikt ;-)

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Nalle rules!

2008-11-20 @ 23:31:02
Postat av: Lizzie

Nalle is the King :-)

2008-11-21 @ 07:43:01
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0