15/9 Måndag - Anställningsintervjuer

Idag har det varit en tuff dag. TVÅ stycken anställningintervjuer har jag varit på. En på fm och en på em. Hann knappt ladda inför intervju nr 2. Det kändes bra på båda intervjuerna - finns många trevliga arbetsplatser "där ute" :-). Men när jag kom hem efter jobbet så kände jag mig som en urvriden disktrasa och jag mindes knappt vad jag sagt under dagen... Man blir helt mentalt slut av att "sälja sig själv" som man får göra på en anställningsintervju. Försöker alltid vara mig och vara hyfsat avslappnad på en intervju, och inte säga saker som jag inte kan stå för. Känner att det är viktigt att vara ärlig i mina svar. Tror att det slår tillbaka på en själv om man försöka vara någon som man egentligen inte är.

Fick även telefonsamtal och blev kallad på en intervju till :-). Det var från samma ställe som jag var hos förra veckan. Alltså har jag gått vidare till steg två och ska träffa ytterligare chefer. Den intervjun blir av på onsdag *jippi*. Vad jag förstod av en intervjuera idag så är vi flera stycken som sökt alla de assistenttjänster som fanns ute i augusti, och det är ungefär samma 10 personer som alla "slåss om". Känns trevligt att vara eftertraktar - för en gång skull :-D. Så jobb kommer jag att få - frågan är bara VART. Absolut roligast - och svårast - är ju om jag har möjlighet att kunna välja mellan lite olika alternativ... Det tillhör ju INTE vanligheterna ;-)

Senare på kvällen, efter det att jag var klar med mitt stall, så åkte jag iväg till Loviseholm. Det var dressyrträningar där idag och jag ville kolla lite på upplägget - om det är något för mig och min pålla. De som tränar där för den dressyrtränaren är väldigt nöjda i alla fall och rekommenderade tränare varmt. Ska kolla upp ett par alternativ till och prova mig fram lite innan jag bestämmer mig. Men det var himla kul att kolla på träningen i alla fall, dock blev det VÄLDIGT kallt efter ett par timmar. Åkte hem ganska sent, plockade in mina pållar och kollade lite snabbt över dem innan de fick kvällsmat. När jag väl sedan kom in till stugvärmen var jag helt sönderfrusen *burr*. Dags för långkalsonger????

Blev lite varm mjölk framför TV:n och en stor filt. Får nog plocka fram tjocka vintertäcken till natten.

Jag gillar hösten, men kylan är inte så kul måste jag erkänna..... Nåja, får väl ta med mig Tussan upp till sovrummet, hon gillar att ligga i min säng. Får duga som kamin ;-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0