23/9 Tisdag - Oriflamemöte

Efter jobbet så var det full fart hem. Idag hann jag inte laga mat, utan det blev lite snabbt med fil och musli bara. Fixade stallet snabbt som ögat för att sedan åka tillbaka in till stan.

Idag hade vi möte med Oriflame. Vår regionschef har bytt lokal, och nu är Oriflamelokalen på norr i stan. Trevlig lokal och alla produkterna finns på plats för att testa hur de käns och luktar. Kommer ha öppet hus varje torsdag.

Vår gruppchef informerade om Oriflames nya Wellness-serie, en serie med vitaminpiller och proteinpulver. Forskargruppen har tydligen jobbat med detta i 8 år för att få fram dessa produkter som ska vara bra till allt -  naturligtivs ;-). Proteinpulvret var inte ett bantingspulver, utan mer som ett komplement om man har dåliga matvanor, dåligt med energi, svårt att sova osv.

Är lite skeptisk, men ska ta det hela under betänkande ;-)

Mötet tog hela kvällen, vi fick jättegod smörgåstårta - alldeles för sent att äta för mig egentligen, men fil och musli mättar inte länge. Tyvärr så stod stegräknaren på 3000 steg så idag har jag inte förbrukat många kalorier *suck*

Var hemma igen till 20.30. Lilla Sabina stod utanför stalldörren och väntade. Hon ville in och få sin medicin ;-). När jag började skramla med foderpåsarna kom Oktawia knatande också - skönt. Då slapp jag ut och leta efter henne i kolmörkret.

Lilla Prickan  var i stallet i morse och ville in till sina bebisar - som tur var. Nu ikväll visade hon inga tendens till att vilja gå ut. Hon fick väl nog utav sin nattliga utflyckt för ett tag framöver kan vi hoppas.

Maken har redan gått och lagt sig (!!) - jag ska kolla en stund på TV och umgås med vovvarna innan jag dyker i säng jag också.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0