3/12 Torsdag - Lite dressyr

Efter en dag med PM-jobb och sedan föreläsning på Universitetet så var det en mycket trött Lizzie ikväll. Käkade lunch på stan med min kurskamrat P och jag var mätt resten av dagen... och då var det ändå inte någon onyttig lunch... Tog i alla fall lite fil och müsli när jag kom hem för att inte tappa all kraft under mockningen ;-).

Riktigt råkallt var det nu ikväll. Enligt termomentern 4 grader varmare än i går kväll, men mycket ruggigare... *burr*. Rejält påpälsad gäller det att vara ;-).

M1 och pappa P dök upp vid 19-snåret när jag var ute och snurrade efter en Oktawia som inte hade någon lust att komma in, men efter några vändor i hagen så insåg hon att matte inte skulle ge upp, utan att det blev 1-0 till matte i kampen om intaget ;-).

Oktawia blev sedan iordninggjord för ett dressyrpass och färden gick sedan in till ÖFK's ridhus. Eftersom jag själv inte skulle rida så passade jag på att ta med mig Lexi, den lilla fröken mår alldeles utmärkt av lite miljöträning. Dock höll hon på att skrämma slag på ridskoleponnisarna som gick lektion, Lexi klarade inte av att bli fastsatt vid sargväggen och matten gick iväg 10 m - då kom ett totalt hysteriskt schäferskrik... ;-). Så det blev att koppla loss eländen och släpa runt henne i managen en liten stund. Väl uppe på läktaren så tyckte Lexi att det var SÅÅÅÅ tråkigt och pep och gnällde i början, kunde absolut INTE ligga ner eller vara stilla. Men till sist så drog hon tunga suckar och fann sig i att matte skulle stå stilla på ett ställe och vovve skulle ligga vid mattes fötter.

Totalt uttråkad schäfer ;-)



Alltså inte bara hästen som blev dressyrtränad idag - utan även en stycke schäfer fick en omgång med dressyrträning ;-)

En som i alla fall skötte sig bra idag - det var Otkawia det. Jättefina galoppfattningar och verkligen med på noterna för en gång skulle. Så M1 var jättenöjd efter ridpasset - bara att hoppas att damen behåller sitt goda humör resten av veckan. Jag ska ha träningshelg och rida på ÅE både lördag och söndag - ska bli hur kul som helst!

Väl hemma så blev pållan omhändertagen och så serverade kvällsmaten. Själv hann jag se slutet på Criminal minds så jag har hunnit "landa" lite. Är nu rätt trött så det är dags för sängen. Har fullt upp på jobbet i morgon och så kommer jag avsluta dagen med ett besök hos frissan - färgning och klippning - en liten belöning till mig själv för att jag lyckats gå ner så mycket i vikt :-D

Här kommer i alla fall en liten hälsning till Nalles fanclub. Nalle äter ju ibland, när han inte är ute - gäller att vara snabb med kameran ;-)



Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0