23/4 Fredag - Ridhusmys

Flexade ut lite tidigare idag, arbetsveckan slut och det är rätt skönt att kunna sluta en timma tidigare. Innan jag åkte hemåt så blev det lite ärenden utförda. Först åkte jag till SBH1 och hämtade flyttkartonger, nästa vecka ska jag börja packa för flytt av mitt kontor. Sedan tog jag och T en tur till ett av stans ytterområden för att kolla upp de gator där det finns lediga lägenheter... Det tog en stund, men det var bra att få det gjort eftersom det skillde sig väldigt mycket hur ytteromgivningarna såg ut på de olika gatorna. Nu vet vi vilka gator man INTE ska söka lägenhet, om man mot förmodan inte vill bo i ett slumområde! Fy tusan vad det såg ut på vissa ställen!! Och vad slitet området har blivit! Kontrasten var stor mot den sista gatan vi kollade på där husen var upprustade... Nu vet vi i alla fall hur det ser ut!

Vi åkte sedan till Maxi där jag käkade en pizzaslice och T en korv. Det fick bli fredagskvällens middag ;-), och så orkade jag gå in på ICA Maxi och handla lite. Mycket folk var det och stort är det så det tog en stund.

Väl hemma så var det bara att ta itu med stallsysslorna. Blev lagom klar med mockningen när M2 kom kl 18:30. Pållarna blev intagna i stallet och så gjordes Oktawia iordning för ett ridpass med hoppning inne på ÖFK.

Inne på ÖFK mötte M1 upp och vi släpade fram hindermaterial och byggde upp 4 st hinder, 2 st på varsin långsida och 2 st på varsin diagonal. Idag så skötte sig Oktawia också jättebra. Det märks att damen tycker att detta med hoppning är jättkul - hon har absolut ingen bländande tekning eller talang för hoppning, men hon hoppar allt och är inte rädd för något när hon ser ett hinder ;-). Det är ju viktigt att blanda träningen för pållan och att hon får ha det lattjo lajbans mellan varven och inte bara harvar runt på dressyrbanan ;-).

För dagen orkade hon hålla en riktigt bra form också, bara någon gång när hon fick lite bråttom, som hon körde upp huvudet och sprang, men annars så skötte hon sig kalasbra. M2 var mycket nöjd efter passet och så snart så kan man ge sig ut på en liten "pay&ride" bara för att få bra miljöträning. För mig och M1 var det bara att släpa tillbaka allt hindermaterial under tiden som M2 avslutade ridpasset. Jag har idag fått rejält med motion. Först ett trängingspass i träningslokalen på lunchen, trots att kroppen egentligen värkte - blev dock bättre efter träningen, och så avsluta kvällen med att släpa hindermaterial = ingen lek. Har jag träningsvärk i morgon blir jag inte förvånad ;-).

Var hemma igen stax innan kl 21 så det var lagom att ta hand om pållan och sedan servera kvällsmaten och sedan gå in och ta hand om sig själv.

Det blev att jag hamnade framför TV och kollade på "Ett fall för Frost" på 9:an samtidigt som jag zippade på en liten wiskey... sämre avslut på en fredagkväll kan man ha ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0