29/4 Torsdag - Semester

Semester idag och sov som en klubbad oxe till kl 8.30... Har sovit dåligt några nätter och det märks... så det var skönt med sovmorgon.

Tog det lite lugnt på morgonen, fram på förmiddagen for jag sedan iväg till Marieberg och besökte den nyöppnade Hööks-butiken. Har väntat med att beställa prylar som jag behöver eftersom jag visste att affären skulle öppna. Hade hoppats på bra öppningserbjudanden, men det var inte så mycket som var av intresse.

När jag kom fram så var det i alla fall ingen kö in till butiken. Det var inte heller smockat med folk i butiken, utan jag kunde gå runt och spana i lugn och ro. Plockade på mig det jag skulle ha, träns till Bianca, benskydd till Oktawai och lite salvor. Sedan provade jag kläder... det blev två par ridbyxor åt mig, men hittade ingen vårjacka som kändes rätt så det får jag avvakta med. Träffade lite folk jag känner som jag blarrade lite med, men till sist så var det dags att ställa sig i kön... den var djävligt lång visade det sig... i 1 timme fick jag köa innan jag kom fram till kassan.

När jag väl var klar i butiken var jag både trött och helt utsvulten - klockan var ju 12.30 så det var inte alls konstigt. Ringde T och han var på väg på lunch så jag sammanstrålade med honom och hans arbetskamrat för en bit mat vid Maxi innan jag for hemåt för att pusta ut.

Är i alla fall nöjd med dagens shopping :-)



Blev ett par ridhandskar också och tuggben till vovvarna.

Efter en stunds pustning och lite fika tog jag itu med stallsysslorna. Oktawia fick finna sig att bli lite lätt longerad - det var det jag orkade med i stormen. Hade tänkt gå ut och gå - men det blåste alldeles för mycket...

Jag hade fått en postavi med posten så när jag var klar med häst och stall blev det ett snabbt besök till Ica-affären för att hämta ut paketet. Det var mina kaffekoppar från Fyrklövern. Har matservicet "Blå herrgård" och tänkte matcha det med kaffekoppar också - gillar detta serviset :-)



Hann sedan vila och ladda om en liten stund innan det var dags att fara in till stan igen. Först åkte jag till Granngården och shoppade kattmat - upptäckte att det nästan var slut hemma... sedan fortsatte jag in till centrum och hittade till sist en parkering utan att bli totalt ruinerad och så till restaurangen där mina arbetskamrater väntade. Vi var ett gäng från jobbet som träffade för att äta lite god mat och passa på att fira 2 st om fyllt och 1 som slutar på fredag.

Det blev en trevlig kväll med skratt och mycket god mat. Väldigt god mat... och väldigt mycket mat ;-). Proppmätta blev vi allihopa ;-)

Några stycken glada arbetskamrater ;-)



Och ännu flera glada arbetskamrater ;-)



Till sist blev det i alla fall dags att bryta upp och åka hemåt. Jag har ju semester i morgon också, men var trött i alla fall ;-).

Tittade på drygt halva criminal minds innan det fick bli datorn en stund... och nu ska jag nog förpassa mig till sängen. Är hur trött som helst trots sovmorgonen... undrar om jag klarar av att bara slöa i morgon... antagligen inte ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0