18/1 Måndag - vilodag...

Idag var det vilodag för pållan. Behövdes även för matte... vaknade och hade fortfarande grym träningsvärk i rygg och mage... att en ridlektion kunde ta så hårt!! Dessutom så kom jag i säng sent igår eftersom filmen slutade vid 23-snåret. Alltså astrött när klockan ringde i morse. Så till den milda grad att jag kom på halvvägs till jobbet att jag hade glömt att sätta på mig mascara!!! Himmel och pannkaka - det är ju som att gå ut NAKEN! :-O

Hade jag varit själv så hade jag vänt och åkt hem *fniss*. Nu samåker jag ju med maken och han förstod inte alls problemet... karlar... Nåja, jag skulle väl hålla mig instängd på mitt rum hela dagen... ;-). När jag väl kom till jobbet så var det faktiskt en tjej (utav de få som finns på jobbet), som hade extra smink på jobbet. Tack gode gud! På med mascara och man såg genast mer vaken ut ;-).

På lunchen så masade jag min värkande kropp ner till träningslokalen... det är ju bra att röra på sig trots träningsvärk och det gick faktiskt bra att träna. Kunde till och med lägga på mer vikt! Så skönt att få lite mer muskler ;-). Inga problem att göra "plankan" i 2 minuter trots träningsvärken i rygg och mage, och den övningen utförde under på min kropp! Träningsvärken försvann! Eller i alla fall förflyttade sig till axlar och bröstmuskel istället... *fniss*. Ja, ja - det går väl över... efter träningen så var det gott med mat i alla fall.

Em försvann i ett nafs och dags att åka hemåt. På vägen hem så stannade vi först vid Granngården och köpte kraftfoder till pållarna, kattmat och så äntligen ett nytt grephuvud! Nästa affär blev willys och lite mat åt oss själva inhandlades också.

Efter lite mat så fixade jag stallet, funkade mycket bättre att mocka med ett helt grephuvud ;-). Nu är det lite mildare ute och boxbäddarna börjar tina... blir lite mer att mocka ut så det tog en stund, men till sist så var bäddarna mockade och ströade, höt var fixat och likaså betforen.

Senare på kvällen så åkte jag iväg till I-L en stund. Där blev det lite fika och lite babbel förutom att jag köpte ett gäng Oriflamekataloger av henne som jag glömt beställa vid förra beställningen. Kom hem igen lagom tills det var dags att plocka in pållarna för kvällen. Det var inge skönt väder ute, nån blandning av regn och snö så det var inte alls svårt att få in pållarna i stallet - mat och torr bädd lockade väl ;-).

Var klar med allt till kl 21 när CSI NY började, detta följdes sedan av Medium kl 22... helkväll framför TV. Inte så vanligt när det gäller mig.

Kan också rapportera att stridisen Nalle inte har lärt sig läxan... han var minsann ute och slogs igår igen... sabla stöddiga katt! Inte lika sönderriven när han kom in i alla fall...

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Nalle - the king - now and forever - Nalle rules....

2010-01-19 @ 13:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0