15/11 Måndag - Halva november

Nu har halva november gått och snart är det dags att fixa fram adventljusstakar m.m - finns hopp om ljusare tider med andra ord ;-).

Fullt ös på jobbet och så iväg till bussen. Nu är det riktigt mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem. Det nya framhjulet med navdynamo som jag shoppade tidigare i våras, funkar i alla fall finfint i mörkret :-).

Idag har jag gått runt i en skum bubbla. Fixk till en vxpropp i mitt vänstra öra i morse, så när jag kom hem så hällde jag i Revaxör i hörselgången och pluggade igen med en öronpropp. Låt det verka i en timme under tiden som jag lagade mat och sedan käkade. När jag sedan spolade rent örat så fick jag loss lite, men upptäckte att jag även har vaxpropp på höger öra. Har väldigt skum hörsel med andra ord ;-)

Efter maten var det dags att ta itu med det sedvanliga stallfixet och sedan in med pållarna. Jag fixade iordning damen för ett ridpass inne på ÖFK och vid 19.30-snåret så for vi iväg.

Oktawia skötte sig bra idag, piloten kämpade på och så länge hon sköter sig bra, så sköter sig pållan bra ;-). Min ridkondis är ju inte den bästa efter månader av förkylning, men red i alla fall ett motionspass på pållan så hon fick jobba lite. Jag försökte hålla koll på min kropp så den höll sig på rätt plats i sadeln - inte helt enkelt ;-). Fick i alla fall rätt bra ordning på galoppen. När jag lyckades fokusera på att dra bak ytter axel hamnade jag rätt i sadeln och kunde slappna av och få till det hela rätt hyfsat. Jag var i alla fall svettigare än hästen och det säger väl en del ;-).

Nöjd med dagens insats lastade jag pållan och for hemåt i mörkret.

Nu är allt klart för kvällen och jag ska för passa mig till sängen för en närmare titt på kudden!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0