1/2 Tisdag - Ridhuset....

Jobbade till 16.30  och efter jobbet så for jag en sväng till Apoteket för att köpa ut mer medicin till mig. När jag var klar där så åkte jag vidare hem i grårusket. Riktigt blött och mörkt var det  - riktigt ruggväder. Förhoppningsvis så försvinner isen snabbare nu. Det har också blåst rejält idag, och under natten. Blåsten gör att jag sover dåligt och jag hoppas det är mindre blåst nu inatt.

När jag kom hem så blev det snabbt lite mat. Sedan på med stallkläder och ut till stallet. Mockning, fix av hästmaten och var klar med allt när M1 och P kom.

Oktawia blev iordninggjord för ett pass ridning och vi åkte iväg till ÖFK's ridhus. Pållan var inte allt för samarbetsvillig idag kan man säga... efter uppvärmning så blev det jobb med övergångar, skänkelvikning och ökning efteråt... det tyckte inte pållan var kul alls. Att sedan göra öppna i galopp - det var ännu värre... i höger varv så var det totalt omöjligt att få damen att göra en öppna, istället så gick Oktawia med pållan innanför spåret... M1 kämpade väl, men inte lätt när pållan inte var med på noterna. Det som var positivt var att M1 fick pållan att gå i en lite högre form än tidigare. När Oktawia blev trött så ville hon gå i en mer öppen form, men ett tag så såg det riktigt bra ut. Sedan är det ju skitjobbigt för hästen att gå i en högre form innan hon byggt upp styrkan för det, så vi får ta en bit i taget. För dagen så accepterade även pållan ordentlig tillrättavisad utan att tjura ihop totalt...

Var hemma igen strax efter kl 21 och vips så var den kvällen slut. Tog hand om pållan vid hemkomsten och sedan så serverades kvällsmaten till pållarna. Var klar med allt och kunde parkera mig i soffan 21.45 för att hinna gå ner i varv lite innan det blir sängen. Så nu ska jag kolla klart på nyheterna och mer än så händer inte i kväll.

Alltså - over and out!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0