15/7 Fredag - Födelsedag...

Dags att fylla år igen alltså :-).  Fort går det mellan varje omgång, men har man skojsig så går ju tiden fort sägs det ;-).

Det var inte direkt strålande väder, fint regn på fm, men det gjorde inte så mycket. Jag hölls innne och städade lite på fm. Det är ju en vecka sedan jag städade och det var inte mycket att plocka undan. Det lyckades jag ju med förra veckan. Men golven behövde åtgärdas och toa. Var klar på ett par timmar, sedan var huset representabelt skick igen :-).

När städningen var avklarad så bakade jag en björnbärskaka. Något gott att smaska på ska man ju ha när man fyller år ;-). Under tiden som kakan var i ugnen så käkade jag lite lunch.

Vid 13.30-snåret så kom T och Lexi för att gratta mig :-). T måste ha känt doften av björnbärskakan för den  blev klar samtidigt som han kom...

Av T fick jag en jättefin liten ros och doftljus, plus ett kort med lite slantar i :-).




Och så hade jag paketet som jag fick av kamrat K vid min tjejfest förra lördagen :-). Ett stort paket som visade sig innehålla en ihopfällbar picnickkorg - fiffig att ha till lite allt möjligt :-)



Innan det var dags för födelsedagskaffe så blev det en vända ut i hagen. Fyllde på vatten åt pållarna och så fick pållarna lite insektsmedel på sig. I övrigt så mådde de bra och var inte speciellt intresserad av oss, utan gräset var mer intressant ;-).

Vid 15-snåret så blev det fint väder och vi bar ut födelsedagsfikat och satte oss under partytältet. Lite sol och lagom varmt - skönt att sitta ute och fika.... om det inte vore för att grannens vallhund och cockerspaniel gjorde allt för att få igång Lillan, eller om det var mig och T som de försökte få fart på. För det var ett förbannat skällande under den timmen som vi satt ute. Ägarna själva satt ute och fikade och försökte inte ens ropa tillbaka hundarna.

Just nu så är jag medicinfri för min neuralgi och vill gärna ha det så. Men när cockerspanieln drog igång med sitt vassa skall så fick jag ont direkt. Trodde att jag skulle få ett hysteriskt utbrott.

Efter en timme klarade jag inte av att vara ute längre - risk att jag slagit hundarna med något hårt i annat fall. Jag fattar faktiskt inte varför det är så svårt att se att hundarna inte står och okynnesskäller?? Så fort Lexi eller Lillan får för sig att okynnesskälla så ser jag till att de slutar skälla. Skulle skämmas ihjäl annars! Även om man bor på landet så bör man ju faktiskt visa hänsyn till sina grannar.

Så T och jag fortsatte vår fikastund i köket i stället, huvudvärken höll sig kvar i ett tag till. Vi tillbringade em med att sitta i köket och spela poker. Var ett tag sedan, först så vann jag stort, men sedan vann T ett par omgångar... ;-)

Framåt kvällningen så började det regna så vi förflyttades oss in i vardagsrummet och kollade på en film istället. The true grid - en västern som var rätt bra. När filmen var slut så hade regnet upphört och jag kände mig lite rastlös. Så innan det var dags för T och Lexi att fara till lägenheten, blev det en promis med vovvarna. Vi var ute en timme och det var riktigt skönt att få röra på sig efter mumsat i sig bullar och björnbärskaka :-).

Vid 21-snåret åkte så T och Lexi vidare till lägenheten och jag själv förpassade mig in i huset. Det blev telefonen och samtal med syster yster i England i dryga timmen ;-).

Resten av kvällen tillbringas framför Tyst vittne på TV4plus och så lite datorsurf.

Detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0