27/3 Söndag - Lite födelsedagsfirande

Upp vid 8 och kände mig helt slut. Ut och släppte ut pållarna. När jag kom in så upptäckte jag att klockan inte alls var 8, utan 9. Hade totalt glömt bort att ställa om klockorna... tur att jag inte skulle någonstan på fm.

Käkade frukost framför datorn och slösurfade en stund. Fixade mig iordning och så kom jag på att jag behövde göra iordning ett fördelsedagskort. Dessutom behövde det bli klart på fm eftersom han som skulle ha det var på ingång...

Plockade fram allt material och gick igenom färger på papper osv... kreativiteten var dock som bortblåst... till sist kom jag igång och när T kom vid 12-snåret så satte jag dit sista stämpeln på korten jag tillverkat åt honom ;-).

Packade iordning hans presenter... en kokbok och en låda med odlingschampinjoner och så kortet så klart :-). Han hade Lexi med sig. Han syster är rädd för hundar så Lexi fick vara hos mig en under em. Lexi fick dock finna sig i att vara instängd i badrummet och Lillan fick vara i resten av huset.

Innan vi åkte tillbaka till lägenheten så for vi ut till Marieberg för T skulle shoppa sig en speciell trådlös datormus. Först åkte vi till Mediamarkt, men där var de slutsålda. Så vi åkte till Elgiganten istället. Där hittade T datormusen han ville ha. Jag började kolla på mobiltelefoner. Min är 2 år och ganska sliten, en Nokia 6500 som jag är himla nöjd med. Dock dags att byta ut den. Har tittat på efterföljaren, Nokia 6700 ett tag, men frågan var ifall den var plastig eller i metall. Fick en säljare att lossa baksidan på den som hette 6700 silver aluminium. Och vid en närmare titt så verkade den vara av metall och alltså inte lika plastiga som andra mobiler.

Helt plötsligt så befinner jag mig i hårt förhandlande med säljaren.... och får mobilen till riktigt bra pris :-D. Även T börjar kolla på ny mobil, hans är ju i änny sämre skick än min. Blev en ny för honnom också ;-).

När vi var klara på Elgiganten så blev det full fart till Maxi där T shoppade lite fikabröd och så till lägenheten.

Väl på plats i lägenheten så hade vi 30 min på oss att göra iordning inför födelsedagsbesöket kl 15. T's syster, måg och pappa var på ingång.... och köket var inte representabelt. Försökte skicka in T i duschen, men han ville hellre leka med sin nya mobil. Till sist så satte han fart i alla fall. Jag fixade iordning i köket så det blev representabelt ;-)



Kissen Jake, var minsann med och höll på koll på vad jag sysslade med. Jake är Nalles halvbror... lika söt som Nalle ;-).

Vid 15-snåret dök släkten upp och vi käkade smörgåstårta som smakade smaskens. Kaffet sattes på och efter smörgåstårtan blev det kaffe och wienerbröd. Smakade gott det också.

Besöket varande under ett par timmar, och till sist så blev det dags att röra på sig. T's familj åkte hemåt vid 17-snåret och vi åkte hem till mig.

Väl hemma så fick pållarna em-mat och mat fixades iordning till oss tvåbentingar. Man klarar sig inte en hel dag på bara lite smörgåstårta ;-).

Fast det var knappt att det blev någon mat, T hade nämligen fullt upp att leka med sin nya mobil. Jag hade ju nästan en likadan som min gamla mobil. Inte så mycket att testa med andra ord ;-). Istället for jag runt i huset och fixade alla kattlådor och såg till att de små liven hade käk också :-).

Efter det att vi käkat  så var det dags för T och Lexi att fara in till lägenheten. Jag tog itu med stallet. Det hade jag inte hunnit fixa ännu. Lagom när jag var klar med mockningen så drog värsta snöstormen igång. Pållarna sprang runt i hagen så de fick komma in trots att klockan bara var 19.30. Det blåste något fruktansvärt och snöade för fullt. Bättre de fick stå inne och ha det lite lugnt. Jag fixade klart med all mat och förpassade mig sedan in i huset. Tänkte slösurfa lite, men istället blev det telefonsamtal med systeryster från England... det tog ett tag och vid 22-snåret så var det dags att gå ut och mata kvällspållarna.

Jag försökte sedan kolla lite på nyheterna på TV4, men pga det kraftiga snöande så hade jag ingen kontakt med parabolen. Inte mycket att göra. Fick bli datorn istället och lite surf en stund ;-).

Nu är det i alla fall dags att förpassa sig till sängen och försöka komma upp i morgon bitti... brukar ta 2-3 veckor innan jag är normal efter omställningen till sommartid.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0