5/1 Torsdag - Deadline...

Så var det dags för dagen D som i Deadline.... Direkt efter att jag släppt ut pållarna satte jag igång. Ingen frukost framför TV och soffhäng idag inte. Dusch och på med kläder. Kaffe och macka intogs framför datorn och så läste jag igenom min uppsats utterligare en gång - noga. Ytterligare finputsning med andra ord. Och så checkade jag av uppsatsen utfrån riktlinjerna. När klockan var 11 så fick jag tyvärr för mig att jag blandat ihop analys och diskussion... deadlinetiden för inlämnande av uppsatset var kl 12... alltså ingen tid att göra om en massa saker. Efter en stunds funderande fram och tillbaka, blev det att det fick räcka! Kl 11.15 - 45 minuter innan deadline klickade jag på "skicka"-knappen i mitt e-postprogram och skickade in min uppsats.

Kändes konstigt och overkligt och väldigt ångestfyllt. Känns fortfarande som om jag har missat något västentligt...

Efter lite kaffe för att lugna nerverna (!) drog jag på mig ytterkläder och tog itu med stallet. Idag var det minusgrader ute - kallt som fasen! Hade inge hö nere i stallet så jag fick klättra upp på höloftet och slänga ner en omgång innan jag kunde ge pållarna sitt lunchhö. Fixade sedan iordning alla höpåsarna, mockade, sopade och fixade lite i sadelkammaren. Var klar på en timme och det var sedan skönt att komma in i stugvärmen.

Efter att ha jobbat intensivt med c-uppsatsen de senaste veckorna så blev det nu lite antiklimax... vad ska jag nu hitta på? Kvar att göra är att opponera på någon annans uppsats, men vilken visste jag ännu inte.

Alltså började jag med något jag som jag inte gjort de senaste veckora - dags för städning. Och jag började med det som såg värst ut... Kattrummet. Fram med dammsugaren och dammsög upp mängder med katthår från klätterställningarna. Utav någon konstig anledning ville inte någon av katterna vara kvar inne ;-). Därefter skurade jag rent fönstrena för de såg förskräckliga ut. Katter kan vara rätt äckliga... 


Lagom när jag var klar med kattrummet så dök T upp. Han hade med sig lite fikabröd för att gratta mig till att jag klarat av inlämningstiden för uppsatsen :-). Det tackade jag inte nej till utan satte snabbt på lite kaffe och så fikade vi :-).

Det blev alltså inget mer städat idag, får bli i morgon istället.

Efter fikat så försökte jag kolla vilken uppsats det är som jag ska opponera på. Tyvärr så funkade inte Blackboard Learn så himla bra idag, efter lite krångel fick jag i alla fall fram vem som är in examinator, vilken grupp jag ska oppenra på och NÄR examinationen ska ske. Den 11/1 är den stora dagen - men det stora problemet var att få tag på uppsatsen - det funkade bara inte!! Lite lätt frustrerad gav jag upp och mailade till min examinator och bad honom skicka den till mig via e-posten. När jag senare kollade e-posten så hade det gått bra och jag hade en uppsats att skriva ut. Däremot så gör jag inget med den idag.

T och Lexi for vidare till lägenheten och jag slösurfade en stund och plockade undan lite i köket. Vid 18.30 kom M1 och P och Oktawia blev iordninggjord för ett besök in till ridhuset. Även idag blev det ett litet lättare pass iform utav att damen fick göra typ enklare saker. Funkade rätt bra, damen hade inge större lust att behöva jobba egentligen, men gjorde det utan större protester. Tror det kändes mer för ryttaren än vad det såg ut för oss som stod på läktaren.

Var hemma igen vid 20.30-snåret och pållan blev omhändertagen och jag plockade undan alla prylar. Lätt sönderfrusen förpassade jag mig sedan in i huset och soffan. Nu får det bli TV:n resten av kvällen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer
Postat av: margaretha

STORT grattis till din uppsats! Jag tycker det är strongt gjort att fixa allt som du gjort nu under senaste tiden! Kanske dags för ett par vilodagar på spa när väl opposition och ev. rättningar är klara?

2012-01-06 @ 13:20:14
URL: http://my.opera.com/marti130/blog
Postat av: Lizzie

Tack! Jag är faktiskt riktigt imponerad av mig själv att jag lyckades få ihop en uppsats :-D. Har ju inte haft riktigt samma förutsättningar vad gäller TID som mina kurskamrater. De har ju faktiskt läst på heltid... Det jag hoppas nu är att jag tänkt rätt och att det inte blir ALLT för mycket kompletteringar. På onsdag är det dagen E som i examination... Håll tummarna!

2012-01-06 @ 18:08:11
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0