7/1 Lördag - Lite nöje...

Dagen började med fortsättning av med städning. Strök köksgardinerna och satte upp dem, överdraget till dynan i kökssoffan blev också struket och placerat på sin plats. Tvättmaskinen fick jobba lite och så städade jag klart badrummet. Hann ju inte klart med det igår. När jag var klar så var det full fart ut till stallet och så fixade jag klar med mockning och hästmaten.

När jag var klar med stallet så blev det lite mat och under tiden jag käkade så började jag bläddra i den uppsatsen som jag ska opponera på. Får göra ett noggrannare arbete i morgon för helt plötsligt så upptäckte jag att tiden dragit iväg och jag var tvungen att fixa iordning mig och fara in till stan.

Mötte upp T vid 14-snåret och vi åkte vidare upp på stan - närmare bestämt till Filmstaden - det var dags för lite nöje. Det är jag helt klart värd efter allt slit :-)


Jag hade förbokat biljetter så vi hämtade ut dem 30 min innan filmen började, blev en stunds väntande sedan innan vi blev insläppta i biosalongen.

Vi kollade på Sherlock Holmesfilmen "A game of shadows". Det var ett par underhållande timmar och riktigt bra film, men så gillar jag ju aktionkomedier :-)

Efter filmen så åkte vi och shoppade lite mat på Willys innan vi åkte  till T och käkade lite mat. Var hemma igen vid 19-snåret.

Väl hemma så tog jag itu med att rensa undan papper på mitt skrivbord. Behövde ha yta för att kunna gå igenom uppsatsen och göra anteckningar. Det hela slutade med att jag satt på golvet och rensade ett par skrivbordslådor för att få plats med nya papper. Fick ihop en redig hög med papper som ska slängas. Skrivbordet ser nu hyfsat  ;-).

Var klar lagom till det att Morden i midsomer började - så det blir TV:n en stund nu innan det är dags  att ta in pållarna och kvällsmata dem.

Så detta var allt idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0