10/6 Söndag - Mera regn...

Idag har det varit ett riktigt skitväder. Spöregn och så korta stunder med uppehåll. Jag hade verkligen ingen som helst lust att gå ut. Så jag började dagen med soffhäng med frukost framför morgon-TV. Hade i alla fall inte ont i huvudet idag.

Bestämde mig för innepyssel idag, och i det ingår det att gosa med små söta kittens... Kajsas tre små kattpojkar är 2 veckor gamla, men ville sova sött :-).



Så idag så roade jag mig med att rensa en gammal hurt. Har shoppat mig en i ek som passar bättre till mitt skrivbord än den gamla. I den gamla hurtsen hade jag precis hur mycket gamla papper och prylar som helst. Ett tag så misströstade jag över oordningen som jag skapade med att tömma den gamla hurtsen. Den nya är nämligen lite mindre än den gamla och jag funderade på hur jag skulle få plats med det jag behövde spara.

Efter ordentligt rensande så hade jag i alla fall lyckats fylla 4 kassar med pappersskräp - och 3 timmar senare så såg det rätt hyfsat ut på mitt skrivbord. Nu har jag bara en hög ska ska gås igenom och sättas in i pärm. Om jag nu lyckas behålla ordningen - det återstår att se ;-).




När jag var klar med rensande och fått ordning så fixade T och jag lite käk. Asiatisk wok med kyckling blev det idag och efter maten så var det uppehåll ett tag så jag gav mig ut i stallet och tog itu med stallfixet. När mockningen, mat och vatten var fixat till pållarn aså plockade jag in dem i stallet. Det hängde regntunga moln runtomkring huset och eftersom åskan varit igång under dagen så fick det bli en tur in till ridhuset frampå kvällningen.

Vid 19-snåret var vi på plats i Ridhuset och det blev en timmes ridpass för mig och pållan. Även idag hade jag problem med att få ordning på kroppen - mitt högra ben lever ju sitt eget liv mellan varven. Men Oktawia skötte sig bra. Övningar för dagen var skänkelvikning på diagonalen och så övergångar som vanligt.

Efter avslutat ridpass blev det avskrittning runt sm-banan och vi hade tur med vädret - solen sken faktiskt :-)




Var hemma igen vid 20.30-snåret och pållan blev sedvanligt omhändertagen. Kollade av lilla Bianca och så serverades kvällsmaten. Innan jag förpassade mig in i huset för kvällen så plockade jag undan alla prylar, mockade ur trailern och parkerade den på sin plats.

Resten av kvällen avslutades i soffan och lite TV och detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0