16/10 Tisdag - Regn...

Vatten överallt - ute spöregnare det och inne så har jag vatten i kranen ;-). Vattnet inne kändes skönt, men nu tycker jag att det räcker med vatten ute ;-).
 
Efter en hektisk dag på kontoret så blev jag hämtad av T vid 16.30. Full fart hemåt och jag fixade i mig lite mat, fixade stallet och hade precis mockat klart när CL och SM kom vid 18.30-snåret. SM blir ny matte till Tussans tabbymönstrade kattunge. I med avmaskning och så åkte de hem med sitt nyförvärv. Kissen kommer få det alldeles utmärkt i sitt nya hem :-).
 
Vid 19-snåret kom M1 och P, altlså dags för pållans motion och kusarna stod i stallet och väntade. Så Oktawia var snart redo för en tur in till ÖFK. For iväg i blötan och väl framme vid ÖFK så var det fler privatryttare som kom åkandes med häst och trailer till ridhuset.... T hade följt med in till ridhuset så vi gick en snabb promis med pållarna innan han och Lexi fortsatte till lägenheten. Jag och Lillan förpassade oss in till ridhusvärmen och kollade på ekipagen där.
 
Oktawia fick trava en del. Hon rörde sig framåt även om det inte var med allt för mycket energi.... ;-). Det är nu dags att fodra på med lite kraftfoder tror jag. Drog ju ner havren när hon fick vila.... För övrigt så såg det i alla fall bra ut och damen klev snällt in i trailern när ridpasset var avklarat och vi kunde fara hemåt.
 
Väl hemma så vidtog sedvanligt pyssel med pållarna, prylar etc. Var klar i stallet strax innan kl 21 och nu blir det ett avsnitt av dr House som får avsluta min kväll.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0