6/9 Torsdag - Effektiv...

Var lite trött idag då jag hade lite svårt att somna igår kväll. Huvudvärken från helvetet gjorde sig påmind och vid 12-snåret inatt var jag uppe och pillade i mig en Tegretol, den hjälpte. Dock lite för lite sömn... Dock ingen huvudvärk när jag vaknade och den höll sig i schack under dagen. Inte så farligt med sockerabstinsen idag, men när jag kom hem så var jag tvungen att hålla mig sysselsatt så jag inte skulle komma på att jag egentligen är godissusgen.
 
Så när jag kom hem så käkade jag först lite mat, drog sedan på mig stallkläderna och förpassade mig ut till stallet. Jag mockade, fixade mat och vatten till pållarna, fixade också mat och sandlådan till stallkatterna. När jag varklar i stallet så förpassade jag mig in i huset och fixade alla sandlådorna i huset och matade kittisarna.
 
Innan det blev för mörkt så passade jag på att motionera pållan genom att vi tog en promis. Det gick bra och pållan var lätt avslappnad. När hästpromisen var avklarad så hann jag ut på en snabb promis med Lillan också. Hann precis hem innandet började hällregna. Inte läge för med utevistelse alltså - i stället ägnde jag mig åt att snabbstäda inne i huset. Fram med microfibermoppen och dammade av golven på undervåningen, handfat och toaletter fick sig en omgång också. Avslutade kvällen med att laga iordning lite grönsaker och kyckling till morgondagens matlåda. Ut i regnet en snabbis för att gå ut i stallet och kvällsmatade pållarna.
 
Fullt ös hela kvällen med andra ord ;-). Nu ska jag försöka gå ner i varv innan jag förpassar mig till sängen. Alltså blir det lite soffhäng och CSI Miami som får avsluta denna kvällen.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0