22/8 Torsdag - Blodomloppet...

Efter en hektisk dag på kontoret var det full fart hemåt. Idag var jag lite lätt stressad eftersom jag skulle snabbt in till stan igen. Alltså lite snabbt käk och så direkt ut till stallet. T och Lexi kom när jag höll på med mockningen. När jag var klar medd stallet så drog jag in till stan igen.
 
Aktiviteten för kvällen var nämligen blodomloppet. Jag hittade en parkeringsplats en bit ifrån tävlingsområdet och så knallade jag dit. Från jobbet var vi 35 personer anmälda fördelade på 7 lag. Vi hade som tur var bokat ett tält och där hittade jag några kamrater :-). Jag hade valt 5 km promenad - det där med löpning är inte min grej och mycket folkt var det. Vid 18.40 gick starter för vår klass och sakta men säkert rörde sig folkmassan framåt...
 
Banan gick genom ett par bostadsområden och ett skogsområde. Vädret var fantastiskt och stämningen på topp - kunde inte bli bättre :-)
 
 
Jag tog mig runt på cirka en timme och efter loppen så samlade vi alla i tältet och varje lag hämtade sin matkasse och vi hade en trevlig samvaro där vi mumsade i oss godsakerna. Alla som tog sig i mål fick dessutom en t-shirt och medalj :-).
 
 
Mitt promenerade resulterade i några steg på stegräknaren :-)
 
 
Jag var hemma igen strax efter kl 21, plockade då in pållarna och serverade dem kvällsmaten. Min kväll avslutas med 4:e delen av engelsk - väldigt bra - kriminaldrama. Så detta är allt för diag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0