5/8 Måndag - En fin dag...

Idag var det lite folk på jobbet... märks att semestrarna börjar lida mot sitt slut, men det blir nog inte förrän nästa vecka som det drar igång ordentligt på jobbet. Det har i alla fall varit en fin sommardag och det fick bli en lunch utanför kontorshuset idag. T kom till mitt jobb vid lunchsnåret och jag tog med mig min matlåda och vi gick iväg till en parkbänk vid ån. Jätteskönt ute och det var mycket motvilligt som jag efter en skön lunch förpassade mig tillbaka till kontoret.
 
Efter jobbet var det full fart hemåt och väl hemma var T redan på plats. Han satt och höll på med att byta min kontakt vid draget på min bil. När jag kopplar på min hästtrailer så funkar alla lampor som de ska UTOM vänster blinkers. Hakar vi på trailern på T's bil är det inga som helst problem. Alltså är det nåt fel på dragkontaktet på min bil.
 
Jag fixade iordning lite mat. Fick bli en rostbiffsallad. Orkade inte laga iordning varm mat i värmen. Maten smakade bra och efter att vi käkat så grejade vi med min bil. Trots byte av kontakt så fick vi inte ordning på det. Letade reda på sladdhärvan som ligger i skuffen och hittade vart elsladdarna till kontakten var ihopkopplade. Dock såg allt OK ut, T bytte en snabbkoppling för kabeln till vänster blinkers. Men vi fick inte till det i alla fall. Måste förmodligen mäta elen på min bil *suck*. Roade mig istället med att röja köket efter matlagningen och så fixade jag alla sandlådor och kollade till kittisarna. Kvar att göra för kvällen var stallsysslorna...
 
T och Lexi for vidare till lägenheten vid 19-snåret. Jag förpassade mig till stallet och tog itu med stallsysslorna. Vid 19:45 var jag klar med allt och höll på att flyta bort. Fy vad varmt och kvalmigt det var *pust*. Vattnade blommorna inne och ute innan jag parkerade mig i trädgården för lite trädgårdshäng och slösurfning en timme.
 
Vid 21-snåret så började det istället bli lite småkyligt ;-) och det var dags att plocka in pållarna och ge dem kvällsmat. Jag försökte få med mig Lillan till stallet - men hon vägrade lämna sin "hundkoja"....
 
Här har damen legat hela kvällen... gäller ju att vara beredd ifall att... ;-)
 
 
Avslutade kvällen med att plocka in pållarna. Hämtade först Bianca, hon pinnar på bra nu - trots fången. Oktawia hade vandrat iväg till andra änden av hagen och såg alltså inte att jag plocka in Bianca. När Bianca var placerad i sin box så gick jag ut i hagen och spanade neråt i hagen och såg Oktawia längst ner. Visslade och damen kollade genast åt mitt håll. Ropade "Oktawia" en gång och damen kom travandes direkt och sprang rakt in i stallet och sin box - skönt när inkallningen funkar ;-). Snabb koll och lite gos med pållarna innan kvällsmaten serverades. Katterna fick mat och pyssel och så förpassade jag mig in i huset och det får bli lite Castle på Kanal 5 som får avsluta min kväll.
 
Så detta är allt för idag.
 
/Lizzie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0