12/6 Onsdag - Lite motion...

Idag var det inte riktigt lika fint väder som igår, men det var uppehåll på morgonen och idag blev det cykel till jobbet. Jag hade medvind till jobbet men det tog ändå 40 min att cykla till jobbet. Funderade på varför det gick så segt, meninsåg att det jag inte har cyklat på några veckor. Och tappar kondis gör man ju på en gång... Det gick i alla fall bra att cykla, men jag blir lite irriterad på mig själv när jag inte orkar hålla högre tempo... inte alltid bra att vara tävlingsmänniska... ;-)
 
Jag behövde i fall inte cykla hem för då kom T och hämtade mig så jag fick skjuts hem. Det kändes bra :-). Väl hemma så var det rätt bra väder så lite amt och fika kunde intas i trädgården innan T och Lexi for vidare till lägenheten.
 
Jag tog itu med stallfixet och när det var avklarat så fick det bli lite aktiviering av pållan. In med pållarna och borsting och så på med lite prylar. Ett pass tömkörning fick det bli och vi höll till i hagen. Oktawia skötte sig bra och verkar uppskatta aktiveringen. Det är fortfarande skritt som gäller och under tiden som vi knallade runt på typ fyrkantsspår eller en stor 8-volt sög pållan bra på bettet. Lyhörd för stopp och start - för det är ungefär vad vi kan göra i nuläget. Efter ett 30-minuters pass var vi klara och pållan blev ompysslad. Pysslade även om lilla Bianca innan kvällsmaten serverades och så fick det vara bra för idag. Jag förpassade mig in i huset och det får nu bli lite soffhäng innan jag intar horisontalt läge.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0