3/6 Måndag - Hagen klar...

Efter en hektisk dag på kontoret så var det full fart hemåt. Det var fint väder och planen för kvällen var att göra klart nya hästhagen. T skulle komma ut och innan hann dök upp så hann jag käka lite och kolla till de nykläckta kittisarna. 
 
Lisa - stolt kattmamma :-) 
 
 
Innan vi tog itu med hagen så fixade jag iordning stallsysslorna så det var avklarat. Och så var det dags att dra elrepet. Stolparna med isolatorerna var ju på plats och det tog bara någon timme att få själva elrepet på plats.
 
Istället för att handbeta pållarna idag så fick alltså krittterna vara lösa själva i nya hagen. När vi släppte in dem så fattade de inte att de var i ny hage. Utan det var full koncentration att tugga gräs.... precis innanför grinden...
 
 
Nominominominom...
 
 
Ännu mer nominomoninom....
 
 
Efter några minuter så vände jag ryggen åt pållarna för att fixa med nåt. Hörde hur det brakade till och vips så var pållarna bort ;-)
 
 
Hallå, här nere är jag....
 
 
Pållarna fick vara ute i hagen och beta i 20 minuter. Det fick räcka för idag då damerna var helstirriga... De var inte helt medgörliga när de skulle in från hage - ville inte lämna maten ;-)
 
 
Pållarna blev intagna lagom det det var dags att servera kvällsmaten och efter snabb koll av damerna fick de hålla tillgodo med hö istället för färskt gräs ;-).
 
Min egen kväll får nu avslutas med ett avsnitt av Elementary på TV4. Och detta är allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0