13/3 Onsdag - hemmakväll...

Idag blev men lite förvånad när jag tittade ut genom fönstret - det hade blivit vitt under natten och det tog några sekunder för mig att fatta att det faktiskt snöat. Även pållarn blev förvånade när jag släppte ut dem - trodde väl inte heller sina ögon.
 
Det blåste och snöade alltså när jag gick iväg till bussen. Inge skönt väder alls. Dagar som denna - då är det skönt att åka länsbuss ;-). Man kan lugnt säga att våren har frusit inne för tillfället...
 
 
Kom till jobbet lyckligt och väl. Arbetsdagen visade sig bli osedvanligt kaotiskt. En faktura på en riktig hög summa har cirkulerat runt i kommunen i 3 månader och ingen vill betala. Höll på hela fm och rotade vad det var som skulle betalas - licens, programvara, app - eller vad!!! Fick hänvisning till ett KS-beslut om att IT har fått pengar. Läste KS-beslutet och det visade beslutet gällde ÄSKANDE om pengar. IT hade inte fått några pengar ännu.... Måste göras via handpåläggning av en ekonomon.... Samtidigt som jag pysslade med detta skulle jag sköta det praktiska med att boka in "very importan persons" från kommunen tillsammans med ett företag som ska intervjua dessa personer - detta till nästa vecka. Inte helt lätt att få ihop... Man kan lugnt säga att arbetsdagen försvann i ett totalt hyseriskt tempo. Så det var skönt att vid 16.30-snåret bli hämtad av T och fara hemåt.
 
Väl hemma så fixade jag iordning mat och middagen serverades. Eftersom pållan idag har vilodag tog jag det lugnt en stund efter mat, men till sist så var det dags att dra på sig stallkäderna och ta itu med stallfixet. Med tanke på hur dagen varit, kändes det skönt att greppa grepen och mocka lite skit. Precis vad som behövdes för att rensa skallen efter denna arbetsdagen ;-). Jag var idag mycket bättre i min arm, men hade svårt att lyfta tungt. T hjälpte till med att fixa iordning höpåsarna eftersom de väger en del. Vid 19.30-snåret var jag klar och hämtade in pållarna. Lite lite lätt hästpyssel en stund och så in i huset för att röja upp i köket och övrigt pyssel innan det var dags att kvällsmata pållarna. Lagom kallt var det också, -12 grader *burr*.
 
Nu får det bli lite Efterlyst på 3:an som avslutar den här onsdagen - alltså blir det inte roligare än så här :-)
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0