27/5 Måndag - Hemmakväll...

Vid utsläppet på morgon så kollade jag till stallkatta - tyvärr hade en kittens till avlidit :-(. Alltså bara en kvar - får se ivall den klarar sig...
 
Idag hade jag en tid inbokad med hovis så jag for hemåt vid 16-snåret. Bytte om och så in med pållarna. När så hovis kom vid 16.30 så diskuterade vi hur vi skulle göra. Eftersom Oktawia EVENTUELLT kan vara dräktig så kan jag inte ge henne Sedalin. Hovis vill inte sko henne odrogad, vilket jag har full förståelseför. Så vi kom fram till att vi avvaktar lördagens besked. Är hon dräktig drar vi skorna och hon blir verkad. Är Oktawia icke dräktig så kan hon skos om en gång till i alla fall. Jag ska höra av mig för tid nästa vecka. Så hovis fick alltså åka i ogjort ärende och jag släppte ut pållarna igen och serverade em-höt.
 
När jag ändå var ute i stallet så passade jag på att mocka. T hade dykt upp och höll på och grejade ute. När jag var klar så blev det en fika innan T och Lexi for vidare till lägenheten.
 
Jag passade på att utnyttja kvällen till ett pass tömkörning med Oktawia. Första gången sedan innan skadan som hon blir aktiverad. Det gick bra! Vi skrittade bara på rakt spår i hagen med grannens hästar som publik. Oktawia verkade riktigt nöjd över att det hände någonting. Sög fint på bettet och sökte sig framåt nedåt. Knallade runt i 30 min och innan vi var klara passade jag på att ta in henne ett par varv på stor volt och travade. Var bara tvungen att se hur hon rörde sig. Såg kalasfint ut - inge hallt! Knappt man tror att det är sant *peppar, pepapr*
 
Nöjd pålla blev sedan borstad och placerad i sin box. Bianca fick sig en liten pysselstund också innan kvällsmaten serverades.
 
Min egen kväll avslutas med ett avsnitt av Elementary på TV4 och roligare än så här blev det inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0