28/5 Tisdag - Shopping och biltvätt...

Igår hann jag inte med någon shopping eftersom jag skyndade mig hem till hovslagaren. Så efter jobbet for jag först iväg till Granngården där jag shoppade hem kattmat och vetekli. Fortsatte därefter till Willys där T mötte upp mig. Dag för lite storhandling och T behövdes som bärhjälp. Fyllde en vagn full med grönsaker, lite torrvaror, hygienvaror, kylskåpsvaror och så ett gäng kattsand.Cirka 1000 kr fattigare blev jag, men vad göra - mat måste man få hem ;-)
 
Full fart hemåt med maten och ta hand om alltihopa. Under tiden som jag tog hand om det jag shoppat var T ute och grejade i trädgården. Helt plötsligt plingar min mobil till och jag får ett SMS från T. Funderade på ifall han blivit mer än lovligt lat om han inte orkar prata med mig när jag ser att han skickat en bild på lite aktion ute på stallbackand...
 
Nalle - King of Kartorp - visar vart skåpet ska stå för Elvis ;-)
 
 
Stackars Elvis...
 
När jag var klar inneså blev det full fart ut till stallet för att ta itu stallsysslorna. Mockade och fixade ordning all mat och vatten. Under tiden så höll T på att grejade med något och det visade sig att han byggde om cykelkärran till traktorkärra. Så för att få fram högtryckstvätten ur garaget och frakta upp den till gårdsplan - en sträcka om 20 meter, så startade han upp sin trädgårdstraktor och fraktade högtryckstvätten i kärran... himla praktiskt - eller hur ;-)
 
 
Nåja, himla bra att ha tillgång till en svetskunnig gubbe ;-).
 
Resten av kvällen tillbringades med att tvätta båda bilarna. Min bil ska besiktas i morgon - kom på det idag *harkel*. Kan ju vara trevligt att komma till bilprovning med hyfsat ren bil ;-). T tvättade sin bil också när högtryckstvätten ändå var framme.
 
Mycket mer än så här hann jag inte med idag. T packade undan alla prylar efter biltvätten och for så vidare till lägenheten. Jag plockade in pållarna och kollade av dem och de fick sin kvällsmat. När jag var klar i stallet så förpassade jag mig in i huset och fixade med någon mindre kul, men nödvändigt. Jag gjorde klart alla räkningar för denna månaden och vips så har man inga bekymmer vad man ska göra med alla pengar... ;-)
 
Avslutade kvällen med att titta på lite nyheter på TV4 innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0