2/8 En lugn dag

Idag har jag inte gjort många knop... knappt sovit något inatt pga en fruktansvärd huvudvärk och alla Alvedon var slut så det var inte alls speciellt kul. Maken kom med kaffe 8.30, men huvudvärken släppte inte taget :-(.

Försökte dock göra lite nytta trots huvudvärken. Blev ju inte bättre av att vila, jag blev bara rastlös... Så jag satte igång med att tvätta fönstrena som var färdigmålade. Fort gick det inte, men jag hann i alla fall precis klart innan det började regna.

Maken var snäll ock åkte iväg för att inhandla Alvedon på fm. Faktiskt så hjälpte det lite, 1 timme senare och 1gram Alvdon så var skallen dräglig i alla fall. Dock fortfarande seg pga sömnbristen i natt.

Fixade i alla fall med lite stryktvätt. Ska ju börja jobba på måndag och jag vill få undan berget med stryktvätt som har legat till sig under semestern ;-) det var lagomt moget idag. Strök bl a mina nyfärgade sovrumsgardiner som jag satte upp igen.

Fram på em så var sovrummet klart och gardinerna uppsatta. Nu är det bara kontoret som ser ut som ett bombnedslag. Pga dagens regnande så blev det inget målat idag. 1 fönster är klart i kontoret, har 1 fönster kvar att måla 1 gång. Hoppas vädret makter är med oss i morgon. Har alla blommorna står i köket och det blir ju lite rörigt.

Men sovrummet är klart och det känns kanon. T o m balkongdörren har fått sig en ansiktslyftning och maken fixade till ny isolering i den.



Maken har äntligen gjort slag i saken och tömt vårt gamla akvarium. Vi köpte ett nytt i januari och det gamla har alltså stått med vatten och utan fiskar frams till nu. Behövde utrymmet till lite annat. Det tog rätt lång tid att tömma och röja upp, men nu har han fått det gjort. Så nu står bordet jag ärvde efter mamma i hallen istället. Har tyvärr ingen bättre plats, men det slipper stå i vägen inne i TV-rummet i alla fall ;-).

I övrigt har jag inte gjort så mycket. Huvudvärken har sakta men säkert släppt helt och hållet. Vid em-fodringen så kollade jag över pållarna om de frös i regnet, men icke. Oktawia lekte giraff och stod och käkade äpplen direkt från ett äppleträd. En gren hänger ju in över staketet - vilket hon naturligtvis har upptäckt ;-). Sabina nådde inte äpplena utan ville hellre ha hö.

Nu är det dags för kvällsmaten för pållarna och snart är det slut för vilan för Oktawias del. När sista fönstret till kontoret är målat och gardinerna återigen är uppsatta så är det dags att sätta igång öket igen ;-).

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Men vad trist med huvudvärk - det kan väl inte berott på gårdagens utflykt hoppas jag! Du har ju fått massor gjort i alla fall! Jag har spenderat dagen på trädgårdsamatörerna vid Älvtomta kollo och blev en pelargon rikare :)

2008-08-02 @ 21:28:29
Postat av: Lizzie

Huvudvärken beror nog inte på utflykten till stadsparken ;-). Får grym spänningshuvudvärk mellan varven, var väl ett sådant anfall.

2008-08-03 @ 09:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0