10/12 Onsdag - lite kallare

Idag fick jag min efterlängtade kontorsstol som jag provat ut. Hoppas jag får en lika bra på mitt nya jobb ;-). För er som undrar så ser min nuvarande arbetsplats ut så här i alla fall...



Hyfsad ordning på skrivbordet ;-)

Annars idag så har det äntligen någon grad kallare, temperaturen har hållit sig runt 0 och det gör en stor skillnad. Inte alls ligga blött ute. Undarna knappt smutiga alls. När jag kom hem efter jobbet kunde jag gå över gräsmattan utan att det stänkte lort över hela benen. Rätt skönt :-)

Vid hemkomsten så fick vi städa köket det första vi gjorde. Idag hade Kayo pinkat ner sig totalt och det var pink över hela hennes liggtäcke plus på flera pölar  till på golvet. Värre än någonsin alltså och det som blivit mindre och mindre pink sedan vi börjarde med penicillinet. Man kan ju hoppas att det bara var ett tillfälligt bakslag, för annars är det ju något annat allvarligare fel på gammeltanten. Känns som om beslut om avlivning kommer allt närmare :-(, men hon är bra gammal och har levt på "övertid" i flera år pga höftledsfelet. Vi har ju några dagar kvar som hon ska äte PC så vi får väl behandla klart och sedan se vad som händer.

Som tur är så har man ju charmtrollet Nalle. Fler bilder på Nalle står högt på önskelistan från Nalles fanclub ;-). Och eftersom Nalle är en sån söt liten kisse och dessutom en busig kattunge så är han ju rätt tacksamt fotooffer ;-).

Nalle upptäckte att hundarnas vattenskål kunde vara rolig att ligga i när den var tom på vatten :-)



Efter att ha busat runt som en vettvilling så la han beslag på kontorsstolen för att vila en stund...




Maken och jag fixade sedan mat, inte för att jag var så himla hungrig. Var och käkade julbuffé men en kamrat idag, men ska ha med matlåda i morgon och efter att ha torkat golvet i kök och kontoret och även fixat stallet så var jag faktiskt lite hungrig.

För övrigt så har jag inte gjort så mycket vettigt under kvällen. Klistrat ett tiotal tomteluvar, alltså lite julpyssel. Blir tomtarna bra så får ni se det färdiga resultatet senare.

Det som tagit mest tid under kvällen är uppladdningen av videofilmer från gårdagens ridning. Jag har en väldigt snäll häst som står ut med sin osmidig matte ;-)

Trav på serpentinbågar och försök till lite mellantrav...

Igår var jag ju också supernöjd med mig själv att jag vågade mig på lite galopp inne i ridhuset. Damen har ju en tendens till att bocka i galoppen och jag tycker inte det är så lattjo direkt ;-). Dessutom så tycker jag att hon rusar i galoppen och att det går så fort att vi nästen ligger ner i kurvorna *fniss*. Jag har ju svårt med galoppfattningarna, har haft ett diskbråck för 12 år sedan. Det är iofs utläkt, men jag har permanent skada efter diskbråcket i form av nedsatt kraft och känsel i ett ben + en höft. Så jag får inte till fattningarna med sitsen, utan vi får gå på rösten i nuläget.

Jag överlevde i alla fall trots att damen snubblade och jag trodde vi skulle gå omkull :-O

Lite galopp

Ni får stå ut med att filmerna är mörka, har tyvärr bara en liten enkel digitalkamera för tillfället. Men nu är det äntligen på gång med en RIKTIG videokamera *lycklig* och DÅ ska ni får se på filmer med lite bättre kvalité. Vad det gäller filmkvalitén alltså. Kvalitén på min ridning kan vi diskutera om några år eller så ;-)

Nu är det bara att plocka in pållarna, titta lite på TV och så denna dagen slut.

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Nalle rules....

2008-12-10 @ 23:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0