7/12 Söndag - Andra advent

Man kan inte direkt påstå att man har så mycket adventsstämning direkt. Det har varit fullständigt grådis hela dagen, knappt att det blivit ljus över huvud taget.

Trots det gråtrista vädret så hade vi en skönt ridtur i morse. Det är ju inte kallt i alla fall ;-) och mjuk i marken är det också. Oktawi var lugn och nästan lite trög första halvan av ridturen, t o m under galoppsträckan fick jag driva för att hon skulle hålla galoppen. Men sedan så la hon in en annan växel. Fullt fart på hemvägen, dock inte lika het som sist vi red ut, utan mer reglerbar. Dock aspigg, men hon fick trava tills hon inte låg på som en galning och sedan var det bra. Kunde skritta lugnt och avslappnat hemåt. När vi var nästan hemma så blev hon dock rädd för en crosscykel som kom bakifrån, hon brukar inte reagera på trafik, men crossar har ju speciellt ljud. Så jag valde att hoppa av och då var det som om hon inte såg crossen alls. Var hur lugn som helst och det blev avsutten skritt sista biten.

När jag var klar med hästarna och stallet så var det dags för lunch - förmiddagen hade försvunnit i ett nafs ;-).

På em så åkte vi ut till Marieberg. Maken är ju himla sugen på ett Playstation 3 så han spanade på dylika leksaker. Jag är i behov av en ny mobil, men den jag gillar (ska vara behagliga knappar) kostar så vansinnigt med pengar *suck*. Så den gamla får nog duga ett tag till även om den börjar bli bra sliten nu.

Vi var inne en sväng på Mariebergs köpcenter, hittade ett par julklappar trots att jag inte direkt letade. Mycket folk var det och trött blir man. För att hämta kraft fortsatte vi till Kumla och hälsade på makens föräldrar och fick en stärkande kaffetår.
Väl hemma igen så fixade maken punktering på min cykel *tack*. Under iden så surfade jag lite, hade lite problem bara...

Nalle vill leka med muspekaren...



Till sist så kunde han tänka sig att ligga framför tangentbordet istället




Jag har också hunnit jobba ett par timmar för NRU trots en Nalle som gärna vill vara med PÅ tangentbordet :-)

Nu är det bara lite TV-tittande kvar sedan är det dags att hoppa i bingen. Har inte hunnit med det som jag tänkt göra, men så är det varje helg tycker jag *suck*. Har en enorm stryktvätt att ta reda på, men det får bli en annan gång... ;-)

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Karin

Åh vad underbart att Nalle flyttat in - klart han ska vara på bästa platsen - han får väl sidenkudde?!

2008-12-07 @ 23:34:15
Postat av: Lizzie

Nalle har för mycket bus i benen för en sidankudde ;-). Somnade till sist totalt utmattad i soffan...

2008-12-08 @ 09:09:35
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0