26/11 Onsdag - Motionerad...

Motionerad - det har jag blivit idag :-).

Jag har ju ett stillasittande arbete, men dörren till vårt kontor är låst. Besökande får ringa på en ringklocka och jag sitter allra längst bort i korridoren. Har typ 500 m till dörren. Eftersom det är mest jag och min administrativa kollega som är på kontoret för jämnan så är det vi två som får gå och öppna. Det är en del kursverksamhet i våra lokaler så det blir en hel del spring. Idag var en sådan dag, men min kollega gick nog ändå dubbelt så många gånger som jag. Hon sitter lite närmre till än jag. Dock blir det kilometrar, men jag glömmer att ta på mig stegmätaren hela tiden  *suck*

Efter jobbet  så åkte maken och jag iväg till Willys och fyllde upp matförrådet. Det blev en del rantande runt i affären innan vi hade fått med allt *pust*.

När vi kom hem och hade packat upp allt så var det bara för mig att ta tag i mockning osv. Maken lagade mat under tiden som jag slet i stallet. Dock hann jag inte äta eftersom vi skulle upp till Ridhuset med pållan.

Men idag tog jag mig tid och gosade en stund med kissarna. Men först så ville de ha mat :-O och det bjöds på burkmat. Gissa hur uppskattat det blev ;-)



När jag mockat klart så hade kissarna ätit klart och Nalle ställde upp för fotografering.








Det blev tyvärr de enda bildera för dagen :-) Sedan var det bus i form av "fullt ös - medvetslös" ;-).

Nu blev det istället ännu mera motion för mig :-). Jag hade planerat in ett pass tömkörning och så blev det. Hade tur och ingen var i ridhuset så vi kunde hållas för oss själva.

Otkawia skötte sig jättebra idag. Efter uppvärmning så var det jobb i galopp som vi tränade på. Nu har hon blivit mycket starkare och orkade hålla en kanonbra galopp på volt varv efter varv. Jättebra form och takt. Antagligen fått bättre balans eftersom hon höll ordning på alla sina ben ;-). Jobbade med fattningarna eftersom hon fortfarande gärna vill rusa in i galoppen, men det blir bättre och bättre. Nu börjar hon förstå att man faktiskt kan fatta galoppen från en bra arbetstrav ;-)

Maken tyckte i alla fall att jag hade "snygg" benteknik när jag for runt i ridhuset. Att ridhusbotten är totalt kass på sina ställen och att det är svackor här och där tyckte han bara var dåliga ursäkter. Dock ifrågasatte han hur nyttigt det var för mig att springa efter hästen när jag började anta tomatfärg i ansiktet och lungorna lät som en ordentligt perforerad blåsbälg... *fniss*.

Hursom helst efter avskrittning så började jag tydligen se normal ut, för då hade han slutat fingra på telefonen... en knapptryckning från SOS Alarm ;-)

Jag fick mig en ordentlig omgång i alla fall och var helt slut efter att ha tömkört Oktawia 45 min. Nu var det himla tråkigt att jag glömt stegmätaren för efter att sprungit runt i ridhuset efter Otkawia i 45 min hade det varit intressant att veta hur många steg jag fått till.

Oktawia verkade i alla fall nöjd efter tömkörningspasset och var inte i närheten av att vara lika slut eller svettig som jag ;-)



Gick bra att lasta (från stallet) och fara hem. Avskötsel av Oktawia och rengöring av trailer. Det är ju lite pyssel när man är tvungen att traila hästen, men den här årstiden så är det nödvändigt ont om man ska få något vettigt gjort med pållan.

När jag var klar i stallet så fick jag äntligen i mig lite mat. Ungsgrillad korv med grönsaker - smakade verkligen vrålgott kl 22:00 ;-).

Nu ska jag ta min trötta kropp och förpassa mig till sängen. Ska fundera lite på vad som ska shoppas på fredag när jag och Karin ska göra Globen osäkert :-).

Såg på hemsidan för Globentävlingarna att det bara var 7 st som vann 2 biljetter var under Strömsholmtävlingarna. Att jag är en av dem kan jag knappt fatta än - men på fredag så åker vi - Ska bli jättekul :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0